Állatvédőrség

 
Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy mennyire fontos az állatok védelme. Ők nem tudnak kiállni magukért, nem tudják elmondani mennyire fáj a kínzás, mennyit szenvednek, ezért legyünk mi az Ő hangjuk. Mivel vizsgázott állatvédőr vagyok, kérlek Téged, hogy amennyiben teheted támogasd az alapítvány munkáját. Igyekszünk felderíteni minden állatkínzást és azon vagyunk, hogy valós börtönbüntetést kapjanak azok, akik állatokat ölnek, kínoznak, viadalokat szerveznek...stb. 
 
Sok védencünknek van szüksége komoly műtétre, gyógyszerekre és persze kutyatápra, amíg örökbefogadhatóvá nem válnak. 
 
Mi, állatvédőrök, ingyen dolgozunk, megyünk a saját autónkon menteni, ellenőrízni. Ezt vállaltuk, erre tettük fel az életünk egy jelentős részét. Lehetőségeink szerint mi is támogatjuk az alapítványunk munkáját. 
 
Egyszóval, ha teheted, kérlek segíts hogy a mentett, megkínzott állatok megfelelő ellátást kaphassanak. Támogasd az alapítvány munkáját, hogy minél több kutyust, cicát, lovát és egyéb állatot menthessünk meg. 
 
Bármekkora összeg nagy segítség, előre is köszönjük a védenceink nevében hogy lehetőséget adsz a felépülésre egy sérült állatnak!
 
 
Országos Állatvédőrség Alapítvány 
Budapest Bank 10100826-07126100-02003004
 
 
 
 
 
 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close