IronFX - Nemesfémek

 

 
 
 
 
Spot kereskedés nemesfémekkel
 

Az IronFX Global kereskedési hozzáférést biztosít az arany (XAU) és ezüst (XAG) azonnali piacához a legjobb spread-ekkel, azonnali tranzakciókkal, további árfolyamkockázatok nélkül. Az azonnali kereskedés a forex devizakereskedelemhez hasonló, ahol a befektetők short és long pozíciókat vehetnek fel a fémek árfolyamára. Az azonnali arany vagy ezüst kereskedés nem centralizált piacon történik, ezért elérhető a nap 23 órájában, a hét 5 napján. Az IronFX Global CFD-ket kínál a nemesfémek EUR-val és USD-ral szembeni spot kereskedésére.

Nagyon sok oka van annak, hogy a befektetők a fémekkel történő azonnali kereskedést választják :

Diverzifikálja portfolióját: a befektetők egyre inkább kihasználják az azonnali piacon történő kereskedés által kínált lehetőségeket egy nagyobb és jobban kiegyensúlyozott kereskedési portfolió kialakítása során.

Fedezeti lehetőségek: a fémekkel történő azonnali kereskedés nagyszerű lehetőségeket teremt fedezet pozíciók kialakítására minden likvid piacon, mellyel a befektetők a nagyobb kitettséggel járó kockázatokat csökkenthetik

Biztonságos befektetés: az azonnali fém kereskedés egy biztonságos menedéknek tekinthető.

 

Kereskedjen arannyal és ezüsttel, és használja ki a nemesfémekbe való befektetés előnyeit! Az IronFX Global CFD termékként kínálja mindkét nemesfémet akár USD, akár EUR alapon, a díjnyertes kereskedési platformjainkon. Mindössze 1% margint igényelnek a nemesfém pozíciók.

 

 

Nemesfém CFD kontraktusok specifikációi
 
Szimbólum Minimális
spread1
Átlagosan jellemző
spread1
XAGEUR
Spot Silver – EUR
0.04 0.05
XAGUSD
Spot Silver – USD
0.04 0.05
XAUEUR
Spot Gold – EUR
0.50 0.60
XAUUSD
Spot Gold – USD
0.50 0.50
XPTUSD
Spot Platinum – USD
4 4
XPDUSD 
Spot Palladium – USD
3 3
 

[1] A fenti spreadeket alkalmazzuk normál kereskedési feltételek mellett egy kereskedési nap folyamán. Azonban előfordulhat bizonyos esetekben, hogy a piaci feltételek a spreadek növekedését és a jellemző átlagos érték fölé való emelkedését okozzák.

 

 

Regisztráció után egyik kollégánk felhívja Önt telefonon és minden további kérdésére személyre szólóan válaszol!

 

 

 

A cikk nem minősül reklámnak, vagy ajánlattételnek saját tapasztalataimat és "kutatásaim" eredményeit osztom meg az olvasókkal! A cashmaker.hu nem végez semmilyen pénzügyi tevékenységet, csupán egy-egy lehetőséget mutat be. 

Csak annyi pénzt kockáztass, ami a megélhetésedet nem veszélyezteti, és aminek esetleges elvesztését nem sajnálnád. A devizapiaci és tőzsdei kereskedés mindig nagy kockázattal jár, ezért minden esetben kérd ki egy hivatalos befektetési tanácsadó véleményét mielőtt ilyesmibe belekezdesz!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close