Magamról

 

Gondolom most egy száraz bemutatkozásra számítasz... :)  hát nem így lesz.

Dereskey Anna vagyok - az ismerősem szerint olyan "szarból várat" építő.

Végzettségeim:

- Közgazdász 

- Egyetemi Szakközgazdász Külügyi Szakértő Szakon

- Marketing-és Reklámmenedzser

- Felnőttképzési menedzser

- Idegenvezető

 

A kezdet...

Közel 15 éve van vállalkozásunk. Sokáig dolgoztam idegenvezetőként, amikor is a saját márkámat kellett felépítenem, tulajdonképpen ettől függött, hogy kapok-e munkát vagy nem. Ezt körülbelül úgy kell elképzelni, olyan nehéz volt akkoriban bekerülni ebbe a szakmába, hogy szinte csak kihalásos alapon működött. Ezért volt fontos, hogy a szakmai tapasztalatok mellett  visszatérő utasaim is legyenek, akik miattam fizetnek be utakra.  Az utazások mellett idegenvezetőket is tanítottam, vizsgáztattam. Aztán egyik napról a másikra, az iroda akinek dolgoztam bezárt és ott voltam munka nélkül. Először elkezdtem küldözgetni az önéletrajzaimat különböző cégeknek. Két év alatt több száz e-mail ment el, de alig kaptam választ. Úgy tűnt, hogy ez az nem fog menni. Aztán egyik nap úgy döntöttem, hogy elkezdek az interneten dolgozni. Ismerősök cégének csináltam az online asszisztenciáját, hirdetéseket adtam fel, kezeltem a Facebook oldalukat, elkezdtem weboldalakat készíteni. Egyszóval mindent  ami a marketinghez kapcsolódik. Ez a mai napig is működik, de a családnak állandó bevételi forrás kellett, ezért léni kellett.

 

Az áttörés...

Elhatároztam hogy egy állandó bevételi forrást is kell csinálni. Mivel a páromnak van egy vállalkozása, úgy dönöttem hogy itt az ideje hogy az online megjelenést is létrehozzam a cégének. Pénzünk nem volt hogy megterveztessük a weboldalt és egyéb marketinges dolgokat csináljunk, így én vettem kézbe a dolgokat. Megcsináltam egy ingyenes oldalt, rengeteg ingyenes hirdetést adtam fel, megtanultam hogyan kell pénz nélkül jó marketingkampányokat létrehozni és egyre több látogatót vonzani az oldalra. Két év elteltével a weboldal látogatottsága meghaladja a 660.000-t, az egyedi látogatók száma 1.000-1.500 között van naponta... és mindezt egy fillér nélkül értük el! Ja, és nincs hírlevélfeliratkozónks sem :) Mára már szinte minden külföldi filmes procukcióhoz szállítunk anyagokat, dolgoztunk együtt a KIKA-val, a Bonbonettivel, az Auto Neroval is (csak néhány a listából). Ez persze nem ment olyan egyszerűen, fontosnak tartottam, hogy tanuljak ezért sokat költöttem könyvekre, oktatóanyagokra, eljártam konferenciákra hogy az ott tanultakat felhasználjam a saját vállalkozásomban.

A cashmaker.hu semmilyen reklám, vagy más pénzügyi tevékenységet nem végez. Az oldal kizárólag azért jött létre, hogy a saját tapasztalataimat, "kutatási" eredményeimet megosszam az olvasókkal. Ha úgy döntesz hogy bárhová is pénzt teszel be, ne feledd hogy minden befektetés magas kockázattal jár, ezért kérd ki egy hivatalos befektetési tanácsadó véleményét!

 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close