Mielőtt belekezdesz...

 

 

Te is szeretnél jövedelemre szert tenni az internetről? Akkor ez a weboldal Neked szól. Ezen a weboldalon nem fogsz találni olyan lehetőségeket, ahol reklámokat kell nézegetni, kattintgatni kell vagy e-maileket olvasgatni havi néhány dollárért és ingyenes lehetőségeket sem. Nem hiszünk az ilyesmikben, véleményünk szerint ezek csak arra jók, hogy elvegyék az ember kedvét a passzív jövedelemszerzéstől.

Az itt bemutatott befektetési lehetőségek kiaknázásával akár havi 5%-10%-os profitra is szert tudsz tenni, a befektetett pénzed mennyiségétől függetlenül!  

 

Nem foglalkozunk "filléres" üzletekkel sem, mert pénzt csak pénzből lehet csinálni. Igyekszünk olyan befektetési lehetőségeket kínálni, amelyeknek a hozama akár egy család havi megélhetését is képes biztosítani. A befektetések mellett, exkluzív klubb is a rendelkezésedre áll, ahol szintén lehetőség nyílik  hozzájutni nem kevés passzív jövedelemhez. Minden csak Tőled függ, mennyit vagy hajlandó dolgozni azért, hogy egy magasabb életszínvonalat tudj biztosítani Magadnak és családodnak, hogy ne kelljen havonta aggódni a sárga csekkek miatt...

 

Miért előnyösek számodra az inernetes munkák?

 • Mert nem szükséges hozzá munkahely, bármikor az otthonodból is elvégezhető, csak internetes hozzáférés kell

 • Nem lesz főnököd, aki állandóan ugráltat

 • Nem kell több műszakba járni dolgozni és reggel nem csörög az óra

 • Sokkal több időt tudsz a családoddal tölteni, Te szabod meg mikor, mennyit dolgozol

 • Lesz elegendő pénzed, hogy élvezhesd a szabadságodat

 • Nem kell a nyugdíjad miatt aggódni

 • Segíteni tudsz másoknak is, hogy elérjék az anyagi függetlenséget

 

Döntésedhez sok sikert kívánunk!

 

 

Hogyan válassz szponzort?

Szponzornak hívjuk az internetes munkákban azt a személyt akihez csatlakozol egy üzletben. Ő lesz a későbbiekben az aki segíteni fog Neked az elindulásban és támogatást ad hogy Te is sikeres legyél. A választásnál lényeges szempont ha megnézed a weboldalát, ha ott nem találsz semmilyen elérhetőséget akkor nem is érdemes regisztrálni hozzá, mert nagyon valószínű hogy nem fog segíteni ha szükséged lesz rá.

 

Átverés vagy valós üzlet?

Nézd meg az oldalunkon az internetes üzletek részletes leírását,  a KÜTYÜPÉDIA menüpontban pedig különböző ellenőrzési lehetőségekkel ellenőrízd le. Az oldalon megnézheted hogy kik a tulajdonosai a cégnek, kik regisztrálták a domaint, hyip-cégek esetén előzetes számolásokat is végezhet a profitoddal kapcsolatban, az oldalak látogatottságáról is tájékoztatást kaphatsz...stb. Nézd meg hogy hány weboldal foglalkozik a választott üzleteddel és látni fogod hogy Rajtad kívül több ezer ember is ezt az üzletet választotta. Ha kérdésed van akkor pedig keress minket! Fontos, hogy előbb érdeklődj, kérdezz és csak utána döntsd el hogy csatlakozol-e! Ameddig kétségeid vannak egy üzlettel kapcsolatban, nem hiszel benne akkor nem is leszel sikeres!

 

Mekkora a kockázat?

Az internetes munkák nem olyanok mint a munkahelyed. Itt nincsenek garantált havi fizetések adott napon. A kérdésre válaszolva: igen, van kockázata minden üzletnek. Ezt el kell fogadni ha ilyen üzletekkel akarsz foglalkozni. Aranyszabály hogy mindig annyi pénzt fektess bele egy üzletbe ami nem kenyérre kell, ne a konyhapénzt kockáztasd. Az internetes befektetéseknél az átlagos banki kamatoknál nagyobb hozamot lehet elérni, de a kockázat is nagyobb.  Ezért azt szoktuk mondani hogy a legjobb ha több lábon állunk, több befektetésünk fut nekünk is egyidőben, így ha esetleg valamelyik befullad akkor nem érződik annyira a veszteség mert a többi üzletünk kitermeli.  A legtöbb helyen már 5-10$-tól tudsz kezdeni. 

 

"Nekem ez nem fog menni!"

Sok embernek ez az első reakciója amikor netes munkákról fog szólni. Ne legyél kishitű! Bízzál magadban, nem kell korlátokat építened magad köré! Ez az oldal azoknak az emberknek szól akik elolvasva az írásunkat átgondolják mit is szeretnének elérni az életükben és mit hajlandóak tenni érte. Reméljük Te is ezek közé tartozol!

 

Összefoglalva

 • megfontoltan válaszd ki melyük üzletbe vágsz bele, alaposan nézd meg mennyi befektetéssel mennyi haszonra tehetsz szert

 • a szponzorod kiválasztásánál elsődleges szempont legyen hogy elérhetőséggel rendelkezzen, hogy bármikor segítséget kérhess tőle

 • SOHA ne kockáztass annál többet, mint aminek az elvesztése nehézséget okozna Neked

 • A legjobb tudásunk szerint állítottuk össze az oldalunkat, de garanciát nem tudunk vállalni egyik üzleti ajánlatra sem

 • Mielőtt csatlakoznál bármelyik üzletbe informálódj, kérdezz...de csak megbízható forrásból

Döntésedhez sok sikert kívánunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close