Netbankok

 

Az internetes munkákhoz elengedhetetlen, hogy legyen e-bankod. Ezen az oldalon bemutatjuk a legnépszerűbb e-processzorokat, amelyek már évek óta jelen vannak a piacon és megbízhatóak, nemzetközileg elfogadott helyeknek számítanak a befektetési piacokon. 

Mi magunk is ezeket a bankokat használjuk, ezeken keresztül bonyolítjuk a pénzügyeinket, a befektetéseinket. Mindegyik bankból könnyen lehet pénzt kikérni saját bankszámlánkra (magyar), vagy akár a bankkártyánkra is. 

Javasoljuk, hogy legalább 2-3 helyen nyiss számlát, mert előfordulhat, hogy némelyik program nem támogat minden e-processzort. 

A Perfect Money-hoz csak váltón keresztül pénzt betenni, vagy kivenni. Ezért váltóprogramot is tudunk ajánlani Neked. 

Mielőtt bármelyik e-bankban utalást indítasz tájékozódj a kezelési költségekről. Minden banknál eltérőek ezek a költségek és egy-egy bank között hatalmas különbségek lehetnek. Vannak olyan programok is, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyik e-bankból utalj pénzt egy másik e-bankba, ezeket a programokat hívjuk EXCHANGER VÁLTÓK-nak. 

 

A cikk nem minősül reklámnak, vagy ajánlattételnek saját tapasztalataimat és "kutatásaim" eredményeit osztom meg az olvasókkal!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close