2013. áprilisi hírek

2013. áprilisi hírek

 

2013.04.30.
Így Gazdagodj!
Elindult a blogunk, ahol hasznos tanácsokat, ötleteket és kőkemény valóságot ismerhetsz meg az internetes munkákkal kapcsolatban.  Nem rejtünk semmit véka alá,  megtudhatod mivel hülyíti a legtöbb szponzor az embereit, de azt is megtudhatod hogyan érdemes online befeketést indítani. Szólj hozzá, kérdezz, alkoss véleményt az írásainkróól - ezzel nagyban segíted munkánkat. A későbbiekben ingyenes e-book is letölthető lesz az oldalról és élő előadásokat is fogunk tartani! Tarts velün, és megmutatjuk mi hogyan lettünk sikeresek!
BNK Network
Országos Road Show-ra inul a BNK Network! Céljük hogy személyesen mutassák be az üzletet, a befektetési lehetőségeket és valós munkalehetőségről tájékoztassák azokat, akik úgy döntenek hogy az interneten csinálnak pénzt. Az első állomás május 11-én lesz Budapesten (helyszínről info később lesz).  Amennyiben egy megbízható internetes jövedelemre szeretnél szert tenni, ami mögött termék és cég található, gyere el a rendezvényre. Találkozhatsz a cégvezetőkkel, azokkal az emberekkel akik már komoly jövedelemre tettek szert ebben a programban és hallgasd meg milyen lehetőségeket kínálnak a számodra is. A jelentkezésedet ide küld el!  JELENTKEZÉS
2013.04.29.
NoBox
Sajnos ez a program is a scam kategóriába kerül és törölve lett a portfólióból. Sokat vártunk ettől az üzlettől, de sajnos se nem fizet, kommunikálni pedig nem lehet az adminnal.
Nubcoyu
Az eredeti programba már nem lehet befizetni, sőt a visszaforgatást is megszüntették. A mostani kifizetési limit napi 7$, ezt minden nap megtehted (24 órának kell eltelnie a két kikérés között). A webirodádban fogod látni hogy pendingel a kikérésed, akármennyi összeg lehet pendingen, a lényeg hogy naponta kérj ki pénzt! Nem fognak azonnal fizetni mert 17 napos csúszásban vannak. Ezért felkerülsz egy listára, ahonnan naponta 30 kifizetést teljesítenek. Ezért érdemes minden nap kikérést indítani, így folyamatosan fogsz pénzt kapni. Amikor megkapod valamelyik kikérésed, azon a napon 24 órán keresztül nem tudsz újabbat indítani. 
Zegolia
Ennek az üzletnek is közel 2 hónap alatt vége lett. Egyik napról a másikra tűntek el. Szerencsére nekem sikerült szép haszonnal kiszállnom belőle, az oldal már múlt hétvége óta nem érhető el. 
Benson Union
Hazaérkeztek a konferenciáról a Bensonok kereskedők. Azonnal nekiálattak a kifizetéseknek, így jónéhányan már kaphatattok hozamot. A mai napra szerveztek egy webkonferenciát is, ahol az elkövetkezendő tervekről és fejlesztésekről lesz szó. Úgy tűnik hogy egyenlőre minden rendben van a cégnél és nem akarnak megszűnni. 
2013.04.26.
Ture Profit
A mai hírlevélben olvashattunk róla hogy a Ture Profit 500 napos lett. Ez a hyip-ek világában szép kornak számít. Az admin leírta, hogy az elmúlt időszakban néhányan megpróbálták rossz hírét kelteni az üzletnek és megjelentek a másolók is, de ennek ellenére a cég stabil és hosszú távra terverz. Arról is biztosított mindenkit, hogy valós tevékenységet folytatnak a háttérben, arannyal, olajjal és devizakereskedéssel foglalkoznak. Az elmúlt időszakban pedig több sikeres befektetésük is volt, ami szép hasznot hozott nekik. Reméljük, hogy ez a program megér még legalább ennyi napot, az biztos hogy fizetni rendesen fizetnek és ez a lényeg. 
2013.04.25.
Benson Union
A cég hírlevélben közölte hogy a kereskedő csapat tagjai egy háromnapos konferencián vesznek részt Londonban, ezért nem lesz hozamjóváírás (forx-kereskedelemből van a hozam). Első olvasatra kicsit szkeptikus voltam, de aztán utánanéztem a neten ennek a konferenciának és valóban létezik, az általuk monodtt időpontban. Nagyon remélem, hogy ez nem csak valami trükk hogy húzzák az időt a kifizetésekkel, az elmúlt hetek történései után már rémeket látok ott is ahol nincsenek. Na mindegy, bízzunk benne hogy valóban csak "okosítják" magukat és a jövő héttől visszaáll minden a megszokott kerékvágásba.
2013.04.24.
Nyomd a gázt
Egy új program került fel a palettánkra, ami önmagában is megállja a helyét, de valójában azért hozták létre hogy segítséget nyújtson azoknak, akik az Auto Partner Clubban akarnak indulni. Most indultunk ezért nagy lehetőség van benne, 3.000$ a végeredmény amiből 800€-val lehet beregisztrálni az Auto Pcl-be. Csak azoknak ajánlom akik hajlandóak dolgozni is vele, itt is mint a legtöbb programban 2 aktív referáltal kell rendelkezned. Rajta, nyomjátok a gázt és haladjunk!
2013.04.23.
Auto Partner Group
Újra csak jó hírrel tudok szolgálni az üzlettel kapcsolatban. Egy kolléganőnk lesz az új izraeli vonalunk adminja. Kint él, beszél magyarul, angolul, héberül, ez egy nagy lehetőség számára és nekünk is, hisz egy vadonatúj piac nyílik meg. Szintén dolgozunk az Észak-Ír vonalunk kiépítésén is. Amennyiben Te is szeretnél valamelyik régió adminja lenni csatlakozz az üzletbe és jelezd szándékodat!
Liberty Reserve
Karbantartás volt a netbanknál, ezért a tegnapi nap átmenetileg nem volt elérhető. Mára már rendeződött a helyzet, minden fizetős cégnél megtörténtek az utalások. A Malyasian Inc. volt az első aki azonnal reagált és tájékoztatott minket. Azóta náluk is megtörtétek a kifizetések. 
2013.04.22.
Liberty Reserve
Nem hivatalos források szerint az e-banknál szerverproblémák vannak és ezért az oldalt nem lehet elérni. Már több üzlet is jelezte - a Malaysian Inc. is - hogy nem tud kifizetéseket indítani, mivel a bank nem fogadóképes. Mivel átmeneti hibáról van szó, nem kell aggódni, rövid időn belül kijavítják a hibát és akkor újra elindulnak a kifizetések. 
Malaysian Inc. 
Már a 4. befektetésünk megy ebben a programban. Jelenleg ez az egyetlen hyip ami stabilnak látszik. Valószínűleg ez annak is köszönhető hogy nincs pénzkivételi limit, és alacsony kamatokkal dolgoznak. Ráadásul instant fizet! Nézzétek meg  az üzlet leírását és a monitorokat is!
NoBox
Ez a hét sem kezdődik jól. A NoBox waiting státuszban van a monitorokon. Kifizetés csak STP-re érkezett meg, de a többi processzoron várakozási státuszban van. Az oldal adminját - Carlost - nem lehet elérni, még a blogjában feltett kérdésekre sem válaszol. Ez nem túl bíztató jel, lehet hogy elutazott valahová, de akkor sem hiszem el hogy nem lehet legalább egy e-mailt vagy egy hírlevelet küldeni. Az oldalon a pénzváltó nem működik, ami szintén aggodalomra adhat okot. Amit javasolni tudok: senki ne tegyen be több pénzt és ami bent van azt próbáljátok meg minél hamarabb kivenni, nem tudni mi lesz ennek a vége, de amint lesznek új hírek kiteszem ide. 
2013.04.19.
Rippln
Egy új program került fel a palettánkra, és bár még előregisztrációs folyamat van (májusban indul) azért tettem ki mert érdekesnek tűnik, csak meghívóval lehet csatlakozni. A Rippln egy olyan mobilalkalmazás, amivel nyomon követheted, hogyan terjed valami a Te hatásodra (pl. Egy ingyenes játék, aminek viszont bizonyos pályái már fizetősek). És ha valaki a Te „hatásodra” költ (ami azt jelenti, hogy a te általad keltett fodrozódásban van), azért Te fogsz jutalékot kapni. A vállalat a freemium üzleti modellre épül (free = ingyenes, prémium = fizetős összevonásából keletkezett szó), ami manapság nagyon népszerű. Az előregisztráció öt napja alatt 80000 regisztrált (ingyenes) tagja van. A cél a 100 millió tag. Ezért mondják, hogy vírusszerűen terjed.
Payza
Balázstól kaptam az információt, a Payza Visa kártyával kapcsolatban. Egy levonás miatt - amit nem értett - írt egy levelet a supportnak és azt a választ kapta, hogy a kártyakibocsátó bank kiigazitotta az egyenleget. De nem ez a lényeg, hanem ami eztuán jött! Mostantól kezdve nem lehet Payza-kártyát igényelni, csak azoknak, akik az USA-ban vannak bejelentve, ott élnek. Minden más kártyaigénylést elutasítanak és új igénylést nem is lehet indítani. Akinek már van Visa kártyája - a kártyán jelzett lejárati idő végéig használhatja. Aki mostanában kapta meg a kártyát annak 2017-ben fog lejárni, tehát van 4 év arra hogy kitaláljunk valami más megoldást.
2013.04.18.
Nubcoyu Hybrid
Az üzlet egyszeri 10$-os tagdíj befizetése után indul! Három bevételi forrás termeli a hozamot:
 • Daily Plan
 • Cycler
 • Referáltak utáni jutalék
1. Daily Plan (Napi Terv): 
Háromféle Ad Pack (Hirdetési Csomag) - minden csomagtípus különböző mértékben részesedik a bevétel megosztásából és persze az ára is különböző:
 • Daily Dream Unit, ára: 10$ - hozam 2% naponta, 65 napon át
 • Sweet Dream Unit, ára: 500$ - hozam 2,5% naponta, 65 napon át
 • Dream Lifestyle Unit, ára 1.000$ - hozam 3% naponta, 65 napon át
Megjegyzés: Az Ad Pack-ok kizárólag az Account Balance-ból vásárolhatók meg. A rendszer a kötelező 50%-os visszaforgatás miatt a napi bevételt kétfelé ossza. A hozam 50%-a az account balance-ba megy, ahonnan majd kivehető, a maradék 50% pedig megy a Repurchase Balance-ba (Újravásárlási Egyenleg).
2. Cycler
A Dream Residual Cycler 30 napos időközönként termel hozamot, amíg elére az előre meghatározott ROI-t:
 • Mini Dream Cycler, ára: 10$ - lejárat 150% ROI-nál
 • Happy Dream Cycler, ára: 100$ - lejárat 160% ROI-nál
 • Lucky Dream Cycler, ára: 500$ - lejárat 170% ROI-nál
 • Dream Cycler, ára: 1.000$ - lejárat 180% ROI-nál
 • Succes Dream Cycler, ára: 3.000$ - lejárat 200% ROI-nál
Megjegyjéz: Dream Residual Cycler egységek csak a Repurchase Balance-ból vásárolhatóak. 
3. Referral jutalék
Aki dolgozik azzal, hogy a programot népszerűsítse -bizonyos százaléknyi jutalékra számíthat. Nincsenek még pontos adataim errők, de ha lesz kiteszem ide. 
A regisztráció után az első tennivaló a belső pénztárca feltöltése és utána a tagdíb befizetése, 10$-ért, hogy aktiválhassuk a kompenzációs terv minden részletét. Ehhez az Upgrade Account (Fiók felminősítése) opcióra kell kattintani az oldalmenű felső sarkában. Csak ezután nyílik lehetőség a Daily Unit-ok (ad pack) vásárlására, melyek a napi bevételt fogják termelni. Minden AdPackhoz jár bizonyos mennyiségű Ad Credit (Reklám kredit), melyeket felhasználhatunk a saját weboldalunk vagy más online üzleteinek hirdetésére szöveg vagy banner formájában. A hirdetéseink a hybrid oldal felületén fognak megjelenni és a teljes tagság láthatja majd. Hogy mikor indul az oldal még nincs információ. Az információért és fordításért köszönet Zolinak (Nubcoyu Hungary). 
2013.04.17.
Banners Broker
Tegnap életbe lépett egy ÚJ szabály a BB-ben:
Amennyiben negatív az egyenleged, a következő műveletek nem elérhetők számodra:
 • Nem tudsz kikérni pénzt!
 • Nem tudsz panelt vagy kezdőcsomagot venni!
 • Nem tudsz átküldeni direkt refferáltnak sem kezdőcsomagot, sem pedig panelt!
 • Nem kapsz kifizetést!
 • Nem indíthatsz panelt!
Auto Partner Club
Az egyik pillére az online vállalkozásunknak, ez a program. A tegnapi nap egy újabb táblánk pörgött ki, a kifizetési bizonylatot megtalálod az oldalon. Ennek örömére egy lehetőséget kínálok fel nektek:  azoknak szól akik valahol beragadtak a GroPlusba és nem tudnak továbbmenni és csak áll bent a pénzük. Nekik segítünk hogy minél hamarabb kipörögjenek és gyorsan haladni tudjanak, egy remek módszert fejlesztettünk ki ami nagyon bevált. Nem áll egy tábla sem! Mindenki gyorsan halad! Add meg a neved, felhasználóneved és az elérhetőséged! JelentkezésITT!
Nubcoyu
Egy jó hír szerda reggelre. Nubcoyu Úr megemelte a kifizetési limitet, mostmár naponta 7$-t lehet kikérni. Valószínűleg beindultak az egyéb internetes üzletei és az újonnan megnyitott kávézója is termeli a pénzt. Ha ez így megy tovább akár még az is elképzelhető, hogy a jövő hétre már visszatér a napi 10$-os kifizetési limit. A lényeg és a pozitívum a dologban, hogy akár el is tűnhetett volna, mégsem tette meg.
2013.04.16.
Auto Partner Club
Viszonylag ritkán szoktam írni erről a programról, de ez csak azért van mert rendesen működik és fizet. Az elmúlt 1-2 évben ez az egyik alappillére a vállalkozásunknak. Amiért most ismét felkerül ide, az azért van mert újra kifizető pozícióban vagyok, ami azt jelenti hogy újabb 800€-val lépünk tovább. Egy nagyon jó kis csapat jött össze mostanság akik nagyon pörgősek és sokat dolgoznak az üzleten. Nézd meg részletesen az program leírását és csatlakozz, hogy Te is velünk tarthass. A végcél a 21.000€ vagy egy ilyen értékű autó, Te választasz melyiket szeretnéd! De ne feledd, itt dolgozni kell! Sokat hirdetni, promotálni a VW-céget, ez mindennapi 1-2 órás elfoglaltságot jelent! De semmit nem adnak ingyen, gondold meg hogy 250€ belépővel és munkával megéri-e hajtani a 21.000€-ra, vagy a kocsira.
2013.04.15.
CASHMAKER
Egy kis hír a saját házunk tájárólis :)  Elkészült a weboldalunk mobil-és táblagépbarát verziója. Ez nem jelent változást itt az oldalon, de ha mobilról vagy táblagépről látogatsz meg minket, akkor fogod látni milyen nagyszerűen lett megoldva a különböző menüpontok megjelenítése. Próbáld ki és írd meg hogy mi a véleményed!
Exkluzív befektetések
Felkerült az oldalunkra egy új link ahol különleges, tőkegarantált befektetéseket találsz. Ez nem hyip, nem mlm, éppen ezért egy kicsit kilóg a sorból, de mivel egyre többen érdeklődtek - hát legyen itt van. A minimum befizetés 2.500€, különböző hosszúságú banki programokról van szó, mint látni fogjátok pl. az előbb említett 2.500€-s program csak lakással kapcsolatban használnató fel, pl. hitelkiváltás, vásárlás, felújítás...stb. ez azt jelenti hogy amikor megkapod a hozamot, számlákkal kell igazolni hogy mire használtad fel. A többi programnál nincs ilyen szabályozás. Ne feledjétek, hogy ezek NEM kölcsönök, hanem banki befektetések!
2014.04.14.
Zegolia
Már biztos észrevettétek, hogy változott egy kicsit az webiroda. Sokkal jobban átláthatóbbá tették a jutalékokat és a hozamokat, valamint láthatod hogy már összesen mennyi pénzt vettél ki a programtól. Szintén új dolog, hogy holnaptól (hétfő) lesz live support, így bármi problémád van eldöntheted hogy írsz egy ticketet, vagy inkább személyesen megbeszéled a supporttal.  Szintén újdonság, hogy különböző nyelvekre is elérhető lesz az oldal, mint pl. spanyol, német, orosz, portugál, francia. Szigorúan tilos rövidített url-címeket használni,  mint pl. Bitly, Adfocus, Adfly, Tinyurl...stb. Amennyiben promotálni szeretnéd a weboldaladat teljes címet kell megadnod. Továbbra is 30 weboldalt kell megnézni hetente, ezt akár egy nap alatt is megteheted, vagy eloszthatod napokra. 
NoBox
Megérkezett a heti hírlevél az admintól. Ezen a héten indult a Bitcoin fizetési rendszer, néhány nap múlva a felére esett vissza a Bitcoin árfolyama. A visszaesés előtt azonban napokig nagyon magasan volt az árfolyama. Aki korábban vásárolt BTC-t és eltudta adni, nagy nyereséget tudott generálni. Csütörtökön hirtelen 260$-ról 120$-ra esett le 1 BTC ára, sokan bepánikoltak ettől és már a program végéről beszéltek. Semmi ilyenről nincs szó! A Nobox nem kizárólag BTC-kereskedéssel foglalkozik, több lábon áll és más üzletekből is jön bevétele. Ezenkívűl az admin még akkor vásárolt a részvényekből amikor azok 47$ illetve 60$-on álltak. Jelenleg 100$ körül van a BTC-árfolyama, ezért könnyű kiszámolni hogy az admin még mindig nyereségben van. Ezt bizonyítja, hogy most pénteken a Free tagok 2%-ot, a Nobox és Nosurf tagok pedig 2.2% hozamot kaptak. Úgy tűnik hogy a BTS-s részvények stabilizálódnak a 100$ körül, így várhatóan a közeljövőben nem lesz további zuhanás. Április 20-ig aki RP-t vásárol, ezek a részvények 10%-kal több hozamot fognak termelni, mint az április 20-a után vásároltak.
BNK Network
Invitation to BNK Network Webconference
BNK Network aims to be of the biggest network marketing communities on a global scale. Our prominently succesful professional management guarantees the greatest dynamism for you, either as a beginner or an experienced leader, in building a stable network. We compensate our members with a special hybrid binary compensation plan. We are planning to resell world class products so that instead of production we can concentrate on our top expertise: network marketing. We thing big, and we have all the reason to do so. Come along with us! We will build this succes story together with you!
BNK Network will hold a webconference on Tuesday evening! Come and join us!
Topic: An Introduction to BNK Network
Date: 2013. 16 April, Tuesday, 18:00 UTC (check UTC here: time.is/UTC)
Login: http://www.gvolive.com/conference,52816266
Username: Anything, we prefer your full name
Password and room password: Leave empty
Enjoy yourself and live your life now, and make money with us!

Registration to BNK Network HERE!

 

2013.04.13.
NoBox
Egy új jövedelemtermelő program került fel ma palettánkra. Egy ideje már teszteltük és most jött el az idő hogy veletek is megosszuk. A program valószínűleg sikert fog aratni, mert itt valóban nem kell szponzorálni, egyedül is remekül tudod csinálni. Már 5$-tól tudod indítani, de van ingyenes lehetőség is!
2013.04.12.
Banners Broker
A mai angol nyelvű webkonferencia összefoglalását most kaptam meg, köszönet érte Daninak! Az STP részletfizetések a mai napo folyamán elkezdődtek. Ezek után fog következni a Payza kikérések részletben történő rendezése is. Ez a koncepció amiről már volt szó a webkonferenciákon (angol nyelvű). Mivel nagyon sok országba és taghoz kell pénzt eljuttatni és ezen frissítési processzorok limitált pénzmozgást tesznek lehetővé ezért került sor ezen intézkedésre. A várható kikérésenkénti összeg 90$ és 150$ közé fog estni STP és Payza kifizetéseknél egyaránt. Így van akinek egybfől kifizetik a jussát, lesz akinek pedig részletekben fog ez bekövetkezni. Ezt nyomon lehet majd követni a webirodában.
2013.04.11.
BNK Network
Csütörtök van, tehát ma este 20.00-kor (magyar idő szerint ) WEBKONFERENCIA lesz! Egyre sikeresebb a program, áprilisban már angol nyelvű webkonferenciákat is tartunk! Ha még nem vagy tagja a BNK-nak először gyere el és hallgasd meg mit ajánlanak és utánna dönts! Jelenleg a piacon az egyik legmegbízhatóbb befektetési program, egyszeri belépési díjjal, már 200$-tól!
Pro Forex Union
Sajnos egy újabb program ami scam lett, nem fizet már egy ideje. Úgy tűnik az admin eléggé megszedte magát és már nem akar tovább foglalkozni az üzlettel. Nagyon sajnálom, mert egy jónak tűnő lehetőség volt a hyip-ek világában. Én pozitív mérleggel szálltam ki 35$ nyereségem volt az üzleten, szerencsére az utolsó befektetést - amit terveztem - nem indítottam el. 
2013.04.10.
Banners Broker
Ma reggel belépve a webirodámba kellemes meglepetés fogadott. Visszakaptam a BB-kártyám díját. Csak azoknak teszik vissza a pénzt számlára, akik aktiválták a kártyát, de még nem vettek ki pénzt vele. Ez egy korrekt lépés volt a cég részéről, hiszen ha emlékeztek még akkor ők voltak akik köteleztek mindenkit arra hogy kiváltsa ezt a kártyát, mondván hogy ezentúl a kifizetéseket csak arra lehet majd kérni, aztán nemsokra rá a MC visszalépett és a kártyák használhatatlanná válták. A panelok kipörgése is normalizálódni látszik, a kifizetések még mindig akadoznak és lassúak (de ez a BB gyerekbetegsége, már a kezdetek óta így van), ennek ellére bízom benne hogy rövid időn belül normalizálódni fog a helyzet.
2013.04.09.
BNK Network
A cég folyamatosan jól teljesít, ezért ez a kiemelt ajánlatunk mindenki számára. Most néhány április újdonságról szeretnék beszámolni (és ezek nem tréfák):
Az MNG eredményei alapján az áprilisban kifizetésre kerülő osztalékelőleg 2%-a a lojalitási számlára vetítve, az értéknövekedést meghatározó alapár pedig 0,105-ról 0,11-re emelkedett.  Minden március előtt történt befizetésnél, áprilisban már osztalékelőlegre jogosult mindenki a teljes befizetett összegre. Aki pedig márciusban fizet be, májusban lesz a teljes osztalékelőlegre jogosult. 
A továbbiakban minden befizetett összeg 100%-a befektetésre kerül, azaz a teljes befizetett összeget átváltják részvényopcióba az aktuális áron. Ezek a részvényopciók a letéti számlára kerülnek, ahol a befizetés hónapjának utolsó napjáig (éfjél) ott is maradnak. Felszabadulást követően a lojalitási számlára kerülnek és ott töltenek el még egy hónapot. Ezek után az MNG már osztalékelőleget fizet utánuk. Amennyiben a kereskedelmi platformon részvényopciókat vásárolsz, úgy azok a kereskedhető számládra kerülnek. Az osztalékelőleg abban az esetben jár a vásárolt részvényopciók után, amennyiben azok a lojalitási számlán töltenek egy teljes naptári hónapot. Minden további teljes hónap letelte után újabb osztalékelőleg jár a részvényopciók után.
További fontos információk:
 • Az új rendszerben megszűnik a fejlesztési keret. Az itt lévő részvényopciók a 2013. április 1-i átállás során a lojalitási számlára kerülnek át
 • A BNK Network rendszerében kapott jutalék 75%-a az elektronikus pénztárcádba kerül, a 25% pedig az MNG Kereskedelmi Platformján vezetett kötelező számlára. 
 • Az új működési elvre történő 2013. április 1-i átállás során a befektetésekből származó összegekből - melyek a kötelező számlán voltak - a rendszer részvényopciókat vásárolt.
 • A kereskedhető részvényopciókat a rendszer átvezette a lojalitási számlára
 • A kereskedelmi platformon úgy lehet kereskedést folytatni, ha a lojalitási számláról a tagok átvezetik a kereskedhető számlára a kereskedésre szánt saját részvényopciókat.
Nubcoyu
Zoli elkészítette a hírlevél friss fordítását, a lényeget próbálom most összefoglalni.
 • Naponta jelenleg 30 kifizetést dolgoznak fel (2 napja kezdték), mielőtt elkezdik majd emelni a napi kifizetési limiteket, ezzel a sebességgel fognak haladni
 • További offline bevételi források indítását tervezik. A múlt héten nyitottak két új Maid Kávézót, az egyiket Akihabara-ban és egy másikat Sapporoban - Japánban. Ettől a két vállalkozástól jelentős mennyiségű pénzt várnak. (Ezt hívja Nubcoyu Úr "A Fázisnak")
 • "B Fázis": új hybrid rendszerű oldal elindítása. A rendszer jól kidolgozott és úgy számolták ki hogy illeszkedjék a cég működéséhez és ne függjön a külső online bevételi forrásaiktól. Ez lesz a rendszer magja, a fő része. Jelengleg is fejlesztés alatt áll a progra, de hamarosan már indulni fog. 
 • Már elkezdődött a VIP-alapítói poziciók vásárlása, amelyekhez most plusz  20%-ot adnak hozzá bonuszként - ez majd akkor látszik ha a rendszer elindult. 
 • Miután majd az új program elindult a 10%-át a napi profitnak félreteszik hogy kifizessék a régi befektetőket - vagyis minket. Ekkortól fogják majd várhatóan, fokozatosan emelni a kifizetési limitet, ahogyan erősödik az új rendszer és közben az új offline üzletek is kezdenek majd beindulni. 
Egyenlőre még nem döntöttem el hogy belépek-e az új hybrid programba, mellette szól hogy a kötelező 50%-os visszaforgatás várhatóan hosszú élettartamot fog generálni az üzletnek. Ha hozzávesszük még a különböző offline és online (Rican IsmAds) befektetéseket is jónak tűnik. De egyenlőre türelemre intek mindenkit, folyamatosan tájékoztatlak benneteket a fejleményekről. 
Banners Broker
Ma megkaptam az új híreket a cégtől, köszönet érte Daninak: 
"Az előlt idő BB-eseményeit és az elkövetkezendő újdonságokat szeretném számodra összefoglalni. Amennyiben bővebben szeretnél az itt elhangzottakról olvasni, nézd meg az angol webkonferenciát, ami a webirodádból elérhető. A BB új szerverre költözöt, ebből adódóan volt jó néhány leállás és a panelek pörgése is akadozott, szerencsére ezen a héten rendeződött és minden megy a régi kerékvágásban.  A március 20-tól történt Payza  befizetésekkel sok gubanc volt, leginkább az, hogy befizetés után nem látszódtak megfelelően a webirodákban az összegek. Mihamarabb orvosolják a helyzetet és a pénzek láthatóvá válnak mindenki számára.  A kifizetések megkezdését a múlt hétre ígérte a BB, de a banki szünetek és a Húsvét miatt ez eltolódott. Előreláthatólag a hétem megindulnak a kifizetések. Az új 1/3-os szabély még nem lépett életbe és így a TP egyéni lemondása sem elérhető még a webirodákban. Egy új oldallal bővült a BB palettája, ez nem más mint a BB TV. Híreket és beszámolókat láthattok az oldalon. a Következő oldalon tudjátok elérni: www.thebbtv.com "
2013.04.08.
Cushioninv
Elkészült az üzlet leírása, igyekeztem képekkel is szemlélteni hogyan néznek ki a webiorda. Nekem is megy aktív befektetésem, próbaképpen a legalacsonyabb részjegyekkel indultam. Mivel lehetőség van akár 5$-tól indítani befeketést, így sokak számára remélhetőleg elérhető lesz a program. Nézzétek meg az oldalt!
BNK Network
Ma este 20.00-kor (magyari idő szerint) újra lesz webkonferencia! Gyertek el és hallgassátok meg az idei év meghatározó üzletét. Tavaly decemberében indultunk, azóta remekül teljesítenek és fizetnek az ígértek szerint. Már megtörént az 5%-os értéknövekedése a cégnek, ne marad ki Te sem!  WEBKONFERENCIA ITT!
Auto Partner Club
Egy új lehetőségetet hirdetett meg a vezetőség! Akinek nincs pénze a beugró 250€-t befizetni, most a cég megelőlegezi Neki az összeget, cserébe viszont dolgozni kell az üzleten, a feltétel továbbra sem változott - 2 aktív tag (akik befizetik a belépőt) - viszont ez egy nagy lehetőség azoknak, akik igazán szeretnének itt dolgozni és eddig csak a pénzügyi része tartotta vissza őket. Jelentkezzetek az oldalon!
Benson Union
A hétvégén többen is jeleztétek hogy nem elérhető az oldal. Én is próbáltam több gépről is belépve, de úgy tűnt mintha a "sing in" gomb nem működne. Felvettem a kapcsolatot a supporttal és az volt a válasz, hogy karbantartást végeznek az oldalon, ezért nem lehet belépni (biztonsági okokból). Mára már rendeződött a helyzet és simán beléptem az oldalra. Ha Nektek van valami tapasztalatatok akkor írjátok meg az üzenőfalra.
2013.04.05.
Nubcoyu
Április 10-től folytatódnak a kifizetések. Nubcoyu Úr tájékoztatása szerint a portfóliókból sokat "kipofozatk" updateltek. Beindítottak egy új kávézót, ami nagyban hozzájárult ahhoz a kifizetéseket zavartalanul folytatni tudják. A pénzkikéreseknek lesz egy 5$-os limitje és minden nap egyszer lehet kikérést indítani. Közleménye szerint ez azért fontos hogy a rendszerbe be-és kifolyó pénzek egyensúlyát biztosítani tudják. Nem lesz meghatározott időkerete a kifizetéseknek. Az én véleményem hogy nevetséges ez az 5$-os limit, de majd meglátjuk mi lesz belőle. Remélem legalább addig fog menni ez a program amíg mindenki kitudja venni amit befektetett.
Elindult a Dream Hyibrid Pre-Launch a Nubcoyunál. Néhány nappal ezelőtt írtunk részletesen erről a lehetőségől. Röviden a lényeg, ha most VIP-tagként regisztrálsz és minimum 500$-t befizetsz akkor kapsz +20%-ot bonuszként.
Aki szeretne csatlakozni ITT MEGTEHETI!
Banners Broker
Végre megtört a jég a Banners Brokernél, a mai reggelre kipörögtek a panelok, jöttek jóváírások is szépen. Ez azért még nem azt jelenti hogy minden rendben van, egyenlőre kivárunk mi történik hosszabb távon. Az biztos hogy a havidíjat, a tp-ot rendesen vonják. Pénzt csak úgy enged kikérni ha egy havi tp és egy havidíj bent marad. A kérdés most az hogy a panelek kipörgési ideje visszaáll-e a normális szintre, ez azonban csak 1-2 hónap múlva derül ki. 
2013.04.04.
Cushioninv
Egy új üzletet tesztelünk. Különböző cégekbe, vállalkozásokba lehet befektetni, vagyis részvényeket venni. Ebben semmi különös nincsen, hiszen az Univest is ezzel foglalkozik. A Cushioninv viszont mindenki számára elhérhető, már vannak részvényei amiket 3$-tól tudsz megvenni, akár többet is lehet venni egy-egy részvényből. Nagy a választék a különböző üzleti ajánlatókból, akár csokigyárba, vagy textilbe, vasöntödébe is befektethetsz és egyenlőre megbízhatón fizet a cég. A leírást hamarosan megtaláljátok itt az oldalon, de addig is itt megnézhetitek miről is van szó: CUSHIONINV
BNK Network
Az első számú üzleti ajánlatunk! Nem sokat írunk róla, mert minden rendesen működik. Hozzák a tervet, rendesen fizetnek, bármikor elérhetőek - akár személyesen is a budapesti irodában. És ami a legfontosabb hogy egyre többen - köztük cégek is - érdeklődnek az MNG Investments részvényei iránt, és mivel április 01-től a részvényopciókhoz kizárólag a BNK-n keresztül lehet hozzájutni, egy nagy piac nyilik meg előttünk. Ráadásul elkezdődnek az angol nyelvű webkonferenciák is, így az üzlet kész a nemzetközi nyitásra. Igaz, hogy ez nem egy filléres program, de a jutalékot sem néhány dollárban számolák. Lehetsz hálózatépítő vagy passzív befektető, mindkét esetben megtalálod a számításodat! Ma este 20.00-kor (magyar idő szerint) WEBKONFERENCIA!
Banners Broker
Sajnos erről az üzletről sincsenek jó híreim. Most már több mint 2 hete nincsen semmilyen panelkipörgés az irodában. Viszont elgondolkodtam a cég egy korábbi közleményéről. Azt írták, hogy mivel az általunk megvásárolt hirdetési bannerhelyek különböző oldalakon vannak, nem lehet befolyásolni és kiszámolni azok kipörgését. És most lássunk csodát, nagyszerűen manipulálják a paneleket. A legtöbb irodában a kipörgés előtt néhány "centtel" ott állnak, és csak a többi panel gyarapszik. Kiváncsi leszek mi lesz akkor amikor majd minden panel a "majdnem" kipörgött kategóriába kerül és fog állni néhány cent távolságra a végétől. Nem tudni akkor mit találnak ki. A havidíjakat és a TP-et persze vonják rendesen, így többünk irodája is már mínuszban van. Ennek ellenére óvva intek bárkit attól hogy pénzt tegyen a programba, sőt érdemes inkább arra törekedni hogy amint lehet kiszedjük a pénzünket. Senkinek nem ajánlom hogy befizessen!
Hyip-hírek
Az elmúlt hetek bukássorozatai után úgy tűnik kezd kicsit lenyugodni a hyip-üzletek körül a piac. Bár most is vannak szép számmal amelyek nem fizetnek, vagy pendingelnek bízom benne hogy beáll a rendszer. Nézzük egy kicsit részletesebben.
Felmina: bár ezt a programot már levettem az oldalról, mégis néhány szót érdemes szólni róla. Ha van bent pénzed próbáld meg kikérni, ugyanis szelektíven még mindig fizet. Ha nagyobb összeged várakozik bent akkor érdemes apróbb unitokban kiérni, egy-egy alkalommal kisebb összegekben (pl. 50$-ként). Így már több munkatársunknak sikerült hozzájutnia legalább a befektetett pénzéhez.
ProForexUnion: valami gond van a fiúkkal. Már többen is jeleztétek hogy nem fizet, vagy esetenként várni kell néhány órát vagy napot. Véleményem szerint egyenlőre kezeljük óvatosan ezt a programot is és ne fizessen be senki. A pénzeket próbáljátok kiérni, hasonló módon mint amit a Felminánál leírtam. 
Nubcoyu: egyenlőre csend van a program körül, a múltheti bejelentés után. Bár fizetni még nem fizetnek, a profitot naponta jóváírják a számlánkon. Az új üzletről sincs további információnk, egyenlőre nem tudunk mit csinálni mint várni a fejleményeket. Befizetni továbbra sem lehet a programba.
Malaysian Inc.: Nem akarom elkiabálni, de egyenlőre ez az egyetlen olyan program amiről csak jókat tudok elmondani. A 15 napos csomagban vannak lekötéseink. A support azonnal válaszol, ha bármi gond van rögtön online meglehet oldalni velük. És a legfontosabb hogy instant fizetnek, ami azt jelenti hogy a kikérés után 1 perc alatt STP-re fizetett. Ez egyébként a kifizetési történetben is ott van, van egy külön oszlop ahol jelzik az időt mennyi idő alatt volt a kikéréstől számítva a pénz a számládon. Szóval egyenlőre ez stabil, az összes monitor zöldnek jelzi!
Ture Profit: az egyik nagy "öregekhez" tartozi, a progam, most mégis úgy tűnik hogy valami gond van velük. Létrehoztak egy új befektetési programot, mondván hogy ünnepelnek. De mi már tudjuk hogy ezek a dolgok a hyip-ek világában nem jelentek túl jót. A monitorok közül is van néhány ami "not paying"-et mutat, szóval én azt javaslom mindenkinek hogy a compounding-ot állítsátok nullára és vegyétek ki amit tudtok. Lehet hogy helyreáll a program néhány hét után, de akkor is csak egy kis veszteségünk lesz és inkább ezt vállaljuk be minthogy az összes pénzt elbukjuk. 
2013.04.03.
Cashmaker
Mint biztosan észrevettétek kicsit átalakítottuk a weboldalunkat. Néhány új link is bekerült a Tudásanyagok után. Sokan kértétek hogy írjunk a forexről, a befektetésekről, a netbank-azonosítókról...stb. Reméljük tudtunk segíteni Nektek eligazodni a netes befektetések világában. Szívesen várunk minden hozzászólást, javaslatot. Az oldalak alján találjátok a Fórumot, írjatok és kérdezzetek!
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close