2013. Júniusi Hírek

 

2013.06.29.
SolidTrustPay - STP
Egy kezdvező szolgáltatással bővíti a STP a plettáját. Sokan azért kedvelik a Payzat, mert lehetőség van bizonyos időkeretek között a befizetett pénzünket visszaigénylni. Nos, mostantól a STP is bevezeti ezt a lehetőséget. Ez semmilyen garanciát nem jelent arra, hogy biztosan visszakapjuk a befektetett pénzünket. Előfordul hogy csak egy bizonyos szézalékát kapjuk viszza, vagy esetleg semmit, ezt minden esetben az ügyfélszolgálat dönti el. Ezt a szolgáltatást a SolidTrustPay DISPUTE néven találod meg. Az alábbi címre kell elküldeni a panaszodat: investigations@solidtrustpay.com a levélben az alábbi adatokat kell feltüntetned:
 • STP felhasználónév
 • A problémád/panaszod részletes leírása
 • Annak a weboldalnak a címe és neve, ahová befektetted a pénzt
 • A weboldalon megadott felhasználóneved (ahol a pénzt befektetted)
 • A befizetésről egy képernyőfotó
A panasz mellé még szükséges, hogy rajtad kívül 4 másik ember is panasszal éljen az adott weboldal/cég ellen. Ezt kivizsgálja a STP és a vizsgálat ideje alatt a weboldal tulajdonosának a számláját felfüggeszti. Amennyiben a panaszokat valódinak találják és kiderül, hogy a weboldal tényleg scam és átveri az embereket, a STP a zárolt számlától függetlenül kártalanítja az embereket.  Ez egy nem hivatalos közlemény, az egyik referáltam indított egy ilyen pénzvisszakérést egy hyip céggel szemben, még nincs lezárva az ügy, de a STP befogadta a kérelmét. 
2013.06.27.
UNIVEST
A múltkor írtam róla, hogy lehetőség van 300$ kölcsönt kapni a cégtől, hogy kipróbálhasd a rendszert. Nos a mai naptól újra elérhető ez az összeg, ha még nem vetted igénybe akkor megteheted. Nem tudni mennyi ideig lesz ez a lehetőség, de használd ki.
NUBCOYU
Bár ez az üzlet már lekerült a palettánkról - mivel nem fizet - most a magyar admintól kaptunk egy értesítést, hogy a tulajdonos megpróbálja újra éleszteni a programot és belekezd egy új üzletbe. Aki benne volt az Nubcoyu alapban vagy a hybridben, az küldje el az adatait a következő címre: nubcoyu-hungary@hotmail.com és a magyar admin átteszi az új csoportba. Így talán a pénzéhez juthat az is akinek még maradt benn valami. 
Új üzletek
A június általában uborkaszezon a neten, ezért felhasználjuk ezt az időszakot arra, hogy a portfólionkat egy kicsit helyre rázzuk. Frissíteni kell az üzleteket, amelyekkel problémák vannak már régóta azokat egyszerűen töröljük a listánkról. Újakat tesztelünk és bízunk benne, hogy hamarosan kialakul majd azon cégek listája, amelyek stabilan és rendszeresen fizetnek. Most szintén egy új lehetőséget kínálunk, KATTINTS IDE a részletekért!
2013.06.25.
Auto Pcl.
Az egyik legstabilabb programunk - ami már évek óta fut - az Auto Pcl. Most a munkatárstámogató rendszerünk mellé elkészült az angol nyelvű weboldalunk is, ahol videoval (angol) mutatjuk be az üzletet. Ezzel lehetővé tettük a külföldi jelentkezőknek is, hogy bővebb információhoz jussanak. Az üzletünk szépen halad, több emberünk is kifizető pozicióban van és jelentkezők is egyre többen vannak. Úgy tűnik, hogy az emberek kezdik felismerni hogy a filléres üzletek helyett/mellett, legyen egy olyan befektetésük is, ami komoly bevételt tud generálni, erre az Auto Pcl tökéletesen alkalmas. 
2013.06.24.
Új programok
Az elmúlt időszakban többen is írtatok, hogy olyan programokat szeretnétek ahol nem kell "embereket hozni", nem kell szponzorálni mert ez néha nehezen megy. Találtam néhány olyan programot, ami egy zárt közösséghez hasonlít és egymást segítik az emberek. Természetesen hirdetni itt is kell az oldalt, egyszeri befizetés van, de nagyon szépen termel. A lényeg az, hogy 75$ befizetésével felkerülsz egy listára, minden utánad - a linkeddel - regiző és befizető ember után kapsz egy bizonyos összeget. Nincs havi díj, nincs éves díj...stb. A program a befizetéseket osztja szét egy előre meghatározott terv alapján. Így folyamatosan pénzhez juthatsz, külön érdekesség hogy nem a program fizet neked, hanem az alád beregisztráló emberek közvetlenül a Te e-processzorodra utalnak pénzt. Egy másik program pedig 10.000,- befizetésével szintén hasonló elven működik, (ez utóbbi egy magyar kezdeményezés és megbízhatóan működik). Véleményem szerint érdemes mindkét programba befizetni - egyszeri díj - ezeket az összegeket és csak hirdetni az oldalakat - önsegélyező programok, nagy sikerrel mennek világszerte. Leírás hamarosan!
2013.06.22.
Univest
Az egyik legrégebben működő üzlet egy újítással jön ki ősszel. A hírlevelükben tájékoztattak minden befektetőt, hogy egy feltölthető debit kártyát fognak kibocsájtani. Ez azért is szükséges, mert a program szinte csak a Liberty-t használta e-processzorként és a netbank összeomlása rájuk is negatívan hatott. Pénzt kikérni most is csak financial partnereken lehetséges, ezt akarják kiküszöbölni a szeptember 1-jével bevezetésre kerülő Upay-es debit kártyával. Ebben a program különböző cégek részvényeit lehet megvásárolni, fontos viszont tudni, hogyha valakinek nem tetszik egy részvény, akkor a belős kereskedelmi platformon eladhatja és így akár tekintélyes nyereségre is szert tehet, egy amolyan minitőzsde. Mint korábban írta, igénybe lehet venni 300$-os kölcsönt - ezt a legújabb hírlevelükben ismét leírták - viszont ez limitálva van. A kérdésemre a support azt mondta, hogy folyamatosan kell próbálkozni, mert naponta néhányszor elérhető.
A kölcsönnek feltételei is vannak:
 • Ne legyen aktív befektetés az Univestnél
 • A kölcsön 30 napos futamidőre van
 • A futamidő lejártakor a részvényt többért kell tudni eladni, mint amiért vásároltad
 • A fenti feltételek teljesülése esetén a keletkezett profitnak az 50%-át a belső egyenlegedre utalják, a másik 50% pedig a financiális partneré
2013.06.20.
Australian Business Group
Egy újabb programmal bővül a befektetési palettánk. Az Australian BG 2012. májusában kezdte meg működését, devizakereskedelemmel (forex) és tőzsdével foglalkoznak. Többféle befektetési tervet ajánlanak már 1$-tól kezdődően, a 15 napos futamidőtől kezdve a 90 naposig. A napi hozamok 1-3% között mozognak (befektetési tervtől függően), igaz hogy ez nem túl magas, de ez biztosítja a program fenntarthatóságát. Ezt az is bizonyítja, hogy a LR bedölése után is talpon maradtak és fejlesztik az oldalt. A program részletes leírása hamarosan olvasható, addig REGISZTRÁLJ ITT!
2013.06.19.
UNIVEST
Egy új lehetőséget kínál most az Univest az új befektetők részére. Minden új regisztráló 300$ kölcsönt kap a cégtől (napi limit van, ha elfogy, akkor a következő nap lehet újra próbálkozni), 30 napig lehet használni, befektetést vásárolni. Ha letelik a 30 nap a 300$-t visszaveszik, de a termelődött profit 50%-át a számládra helyezik át. Nagyon egyszerű az egész REGISZTRÁLÁS   után  a webirodában azonnal látni fogod a 300$-os kölcsön ajánlatot, kattints a GET FUNDED-re, a megjelenő lapon görgess lefelé és ott írd be a kódot és újra a GET FUNDED-re kattints. Ezután az ASSETS MANAGEMENT-ben tudod kiválasztani, hogy mibe akarsz befektetni. 
2013.06.18.
Auto Partner Club
Ezen a héten zajlik Cipruson a rendszeres éves konferencia. Többek között bemutatják az Auto Pcl. befektetési program második részét a  Sun Metropolis programot, melynek a keretében egy ciprusi villát lehet megvásárolni. Természetesen ez sem a "filléres" programok keretébe tartozik. Komoly befektetők vesznek benne részt, főleg oroszok, de éppen ezért a villák is meglehetősen magas színvonalúak, luxus kategóriába tartoznak. Már a mi számunkra is elérhető ez az üzlet, az Auto Pcl. program után lehetőség van automatikusan továbbmenni a Sun Metropolis-ba. Az Auto Pcl. az egyik legjobb - már évek óta működő - befektetési programunk, a Volkswagen céggel együtt működtetik az üzletet. Persze dolgozni itt is kell, de a díjazás sem átlagos.
BNK Network
Régóta nem írtam erről a programról, de ez csak azért van mert rendesen teljesít. Egy nagyon jó, hosszú távú befektetésről van szó, amely mellett hálózatot is lehet építeni és így megtöbbszörözni a havi bevételedet. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik megbízható befektetési programot keresnek. Most néhány újdonság van a cégnél a befizetésekkel kapcsolatban:
A BNK Network ügyvezető igazgatója, Nagy Gergely június 27-én, azaz jövő héten csütörtökön webkonferenciát tart. Érdemes minél több meglévő tagnak és a BNK iránt érdeklődő ismerősödnek szólni. Szeretettel várunk mindenkit.
IDŐPONT: 2013.06.27, csütörtök, 20:00 (magyar idő szerint)
BELÉPÉS: http://www.gvolive.com/conference,52816266
FELHASZNÁLÓI NÉV: A teljes nevedet javasoljuk.
JELSZÓ és SZOBA JELSZÓ: Hagyd üresen.
AMERIKAI BANKSZÁMLA
Érdemes beizzítani a külföldi vonalakat: mától a Citibanknál vezetett amerikai bankszámlán is tudunk fogadni befizetéseket! Ez sokak számára nagyon jó hír. A részletek:
 • Számlaszám: 205237977
 • Kedvezményezett neve: BNK NETWORK, LLC
 • Kedvezményezett címe: 2587 CHARLESTON ST, OAKLAND CA 94602-2507
 • Bank neve: Citibank, N.A.
 • Bank címe: 2000 Shattuck Ave, Berkeley, CA 94704
 • Swift kód: CITIUS33
 • Bankazonosító (FW / ABA / routing number): 321171184
Az ide történő befizetések során is ügyeljetek arra, hogy a banki költségek levonása után is megérkezzen a teljes, befektetésre szánt összeg a BNK Network számlaszámára. Ebben a befizetést elindító banknál tudtok segítséget kérni.
MAGYAR FORINTSZÁMLA
A BNK Network az új Citibankos és a meglévő OTP-s USD alapú számlák mellett forintszámlával is rendelkezik az OTP Banknál, melynek száma 11711010-20002286. Az erre történő befizetést akkor javasoljuk, ha valamilyen oknál fogva nem sikerül, vagy nem kényelmes az USD alapú bankszámlákra befizetni. A forintban befizetett összegeket továbbra is dollárban írjuk jóvá. A helyes forintösszeg kiszámításához a befizetés napjára érvényes, a https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP oldalon közzétett legutolsó USD deviza eladási árfolyamot kell felhasználni, és érdemes néhány dollár ráhagyással számolni. A pluszban beérkezett összegeket az eddigi gyakorlatnak megfelelően természetesen rákönyveljük az elektronikus számláitokra.
2013.06.17.
Empire Finance - ÚJ PROGRAM!
Valójában nem új a program, már több mint 3 éve működik rendesen. Elég sokáig figyeltem, hogyan fizet és csak hosszú várakozás után döntöttem úgy hogy befektető lesz. 50$-tól lehet indítani a programot és 45 napos a legrövidebb futamidő, csak munkanapokra fizet hozamot. Úgy tűnik hosszú távra tervezett az üzlet adminja, mert a viszonylag alacsony hozamok miatt meglehetősen népszerű az üzlet és sok az új csatlakozó is. 
2013.06.14.
Payza
Egy kicsit elhúzódik az új Payza-kártya kiküldése, pont a mai nap kaptam arról értesítést hogy kb.  4-8 héten belül megkapom. Nem örülök túlságosan ennek a csúszásnak, mert ott áll a pénz a számlán és addig ők használják. Lehet hogy a jövőben lesz egy "kiskapu" erre a gondra, ugyanis az EgoPay már átjárható az OKPay számlákkal, az OKPay-nál, pedig már 15$-ért lehet rendelni debit kártyát (MasterCard).
HourlyChicPay
Úgy tűnik, hogy ez a program is a végét járja. Az STP-számlákkal való küszködésük számomra érthetetlen, hiszen minden más üzletnél rendesen működik az e-bank. Az admin állítása szerint a többi e-processzorra rendesen fizet, de egyenlőre erről semmilyen visszaigazolásom nincs - én STP-ről fizettem be - de utánanézek különböző fórumokon hátha lesz róla valami ada. Véleményem szerint nem szabad befizetni a programba.
2013.06.13.
Nyomd a Gázt!
A program adminja tegnap este az alábbi üzenetet posztolta az oldal hírek rovatába: "Kedves résztvevők a projektban! A partnerek alacsony aktivitása miatt erősen lelassult a rendszer. A nyáron, az ünnepek miatt a legtöbb résztvevő tag nem lesz képes aktívan dolgozni az üzletben (ha eddig sem tette), ezért 2013. szeptember 01-ig a program szabadságra megy. Az admin megadja a lehetőséget mindenkinek, hogy a következő hónapok alatt erősödjenek, pihenjenek és aktivizálják az embereket.  Azt is megjegyzi, hogy szeptember 1-jén újra indul a program és egy új lehetőséggel is bővülni fog a "Kattintson a gáz -3"-as programmal." Eredetiben ITT olvashatjátok! A saját véleményem, hogy nem új dolog hogy ez üzlet várakozó álláspontra helyezkedik ahelyett hogy bezárna - és ez egy pozitív dolog. Akár leléphetnének egy szó szénélkül. Bármennyire is kellemetlenül érint engem és a többi befektetőt is a bejelentés, egyet kell értenem az admin lépésével. Mint tudjátok ez egy orosz üzlet,  állandó online support és személyzet van a programban, egyértelmű hogy nem akarja fizetni feleslegesen az embereket, amikor alig történik valami. Jó dolog, hogy leírja az okokait a szünetelésnek, így legalább az a sok ember, aki csak befizetett és arra várt hogy valaki majd kinyomja őket, talán észbe kap és elkezd végre dolgozni is. Tehát egyenlőre várakozó állásponton vagyunk, amint lesznek friss hírek leírom.
2013.06.12.
EgoPay
Jó hír, hogy mostmár az EgoPaynél is lehet használni a különböző exchangereket, a listát az oldalra kattintva találjátok meg. Lehet Egora oda-vissza váltogatni, így nem csak a Payzán keresztül lehet már feltölteni a rendszert.  Véleményem szerint egyre többen lesznek, akik ezáltal igénybe fogják venni ezt az e-bankot is, hiszen nem kell csak a Payzaval "szenvedni". 
2013.06.11.
Malaysian Inc.
A mai nap újra lejárt két befektetésünk, mint ahogy eddig, most is azonnal fizetett EgoPay-re és STP-re is a program. Újra indítottuk mindkét befektetésünket a 15 munkanapos futamidővel. Egyenlőre úgy tűnik, hogy nem rázta meg a programot a LR bedőlése, hiszen akkor már jelentkeztek volna fennakadások a kifizetéseknél. Nagyon bízom benne, hogy még jó darabig fizetőképes lesz ez az üzlet. 
2013.06.10.
Liberty Reserve és Perfect Money 
 
Újabb hírek jelentek meg az e-bankokkal kapcsolatban - eredetiben ITT olvasható -. Röviden összefoglalva a lényeg: Még mindig az LR bezárásán sokkal az elektronikus pénzvilág. A nyomozások során azt állítja a vizsgálóbizottság, hogy nemcsak pénzmosást csináltak, hanem egyéb lehetőségeket is kínáltak az ügyfelek anonimitásának megőrzésére. Ezek pedig az úgynevezett exchangerek (pénzváltók) voltak, ezeken lehetett feltölteni az egyenleget, vagy pénzt kikérni. A LR által leginkább használt pénzváltók az alábbi országokban működnek: Oroszország, Malajzia, Vietnám, Nigeria.
Ezeket a váltókat is konspirációval vádolták meg és ezért blokkolták a működésüket: Wm-center.com, e-naira.com, ecardone.com, ebuygold.com, getemoney.com, epaymonster.com, instantgoldng.com, jtgold.com, goldnairaexchange.com, superchange.ru, webmoney.co.nz, m-gold.com, goldmediator.com, absolutexchange.eu, mewahgold.com, centregold.ca, electrumz.com, tukarduid.com, entelnova.com, tacoauthorized.com, intexchange.com, ukrnetmoney.com, wmirk.com, nigeriagoldexchanger.com, edealspot.com, duyduychanger.com, magnetic-exchange.com, moneyexchange.vn, abc-ex.net, mi-billetera.com, nicciexchange.com, exhere.com, alertexchanger.com, velaexchange.com, goldexpay.com (Eredeti lista megtekinthető ITT)
Mint látható a .com domain végződésű váltókat blokkolták, viszont a listában van az ecardone.com is (az EU-ban jegyezték be magukat és úgy tűnik egy törvényes vállalkozás), neki van egy új dagensia.eu címük is. Az amerikaiak most mindenkit vádolnak, a felhasználókat azért, mert ha ők nincsenek akkor a LR sem tudott volna működni, a pénzváltókat pedig szintén ezért. Bizonyíték nincs a pénzváltók ellen, ennek ellénre mégis letiltották őket (elképzelhető hogy más domain név alatt azonban tovább működnek). Mint korábban már írtunk róla a Perfect Money reagált nagyon gyorsan, szinte azonnal megváltoztatta a domain nevének a végződését és most a perfectmoney.is (ez egy Új-zélandi domain végződés) elérhető. Ráadásul társulatak egy hongkongi céggel így mos a címük:  Unit 1213, 12/F, Wing On Plaza, 62 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon, Hongkong. (Történetesen ismerem a helyet, a közelében éltem egy ideig).
2013.06.09.
HourlyChicPay
Újabb hírlevelet kaptunk az admintól, miszerint többen is jelezték hogy nem kaptak kifizetéseket STP-re. A program adminja szerint ők elküldik a pénzt, de az nem jelenik meg az érintettek számláján és ezért le is fogják állítani ezt az e-processzort és bevezetnek új fizetési lehetőségeket. Akik eddig STP-n fizettek be, most felajánlottak nekik két lehetőséget: 
 • aki több pénzt vett ki, mint amennyit berakott, ezután egy új EgoPay van PM befizetéssel tudja folytatni a programot, vagy abbahagyhatja, de át kell kérnie a csomagot PM-re vagy EgoPayra és ezen keresztül kell kikérnie szerdától. 
 • akinek még több pénze van bent, mint amennyit kikért, annak át kell kérnie a pénzét PM vagy EgoPay számlára.  Ennek az a feltétele, hogy befizet ugyanannyit PM-ről vagy EgoPay-ről és ezután írnia kell egy support ticketet amiben kérni kell a csomag átvitelét. 
A support ticketen keresztül a levél tárgyában ezt kell feltüntetni: "Transfer from STP". Ezt szerdáig kell azoknak megtenni akik folytatni akarják a programot. Aki szerdáig nem nyilatkozik, annak törlik a belső STP egyenlegét. 
Véleményem szerint ez semmi jót nem jelent. Semmilyen STP-problémáról nem hallottam más üzleteknél. Valószínűleg a LR-bukása állhat a háttérben, ez a magánvéleményem. Nem tartom jó ötletnek befizetni ide és a másik kettő Chich-programba sem, próbáljatok meg inkább minél több pénzt kikérni. 
Perfect Money
Ami az egyiknek veszteség a másiknak nyereség. Mondhatjuk ezt a két riválásira, a Liberty Reseve-re és a Perfect Money-ra. A PM-nek jót tett hogy a nagy vetélytársa kiesett a sorból és most itt a lehetőség, hogy az egyik legnépszerűbb e-bankká váljanak. Eddig is ott voltak szinte minden nagyobb üzletnél, de most újabb változások elé néz a cég: 
 • a domain név megváltozott Perfectmoney.is -re
 • egy új rendszert fognak bevezetni, amely kiszűri a csalásokat, adatlopásokat, számlafeltöréseket
 • egyesültek a Startup Research and Investments LTD-vel, ezáltal sok új marketing-és IT-technológiához tudnak majd hozzáférni és fejleszteni az üzletüket. 
2013.06.07.
HourlyChicPay
Tegnap esti hír, hogy az admin két új lehetőségett ajánlott fel azoknak, akik az LR bezárása miatt nem jutnak hozzá a pénzükhöz, mivel a program keretén belül átváltásra nincs lehetőség, ezért készítették a két új tervet. 10 napon belül, az első 500 jelentkező vehet részt a programban:
 • Special Daily Plan: 8.00% hozam naponta, 30 napos futamidő = ROI 240%. Minimum befektetés: 5.000$
 • Special Weekly Plan: 50% heti hozam, 6 hetes futamidő = ROI 300%. Minimum befektetés: 7.500$
Az összegeket elnézve szinte biztos hogy nem túl sok ember fog beszállni ezekbe és éppen ezért nem értem mire jó ez a lépésük. Ha nagyon akarnának szakítani, akkor alacsonyabb összegget írtak volna belépésnek.  Biztonsági okokból azt tanácsolom, hogy a következő 10 napban próbáljunk meg kivenni minél több pénzt, mert ha esetleg nem úgy történnek a dolgok ahogy az admin eltervezte, akár még negatív vége is lehet az üzletnek. 
2013.06.05.
HourlyChicPay
Újra kiküldtek egy hírlevelet, hogy mindenki adja meg az e-processzorának az adatait, hogy normális tudjanak utalni. Valószínűleg többen is hibás adatokat adnak meg, ezért akadozik a kiutalás - egyébként 1 órán belül megkérkezik a pénz.  Az e-processzorok azonosítóival kapcsolatban már van egy cikk ITT elolvashatod, és ez alapján add meg az adataidat. Többen is kérdeztétek hogy miért nem vagyunk benne a másik kettő Hourly-s üzletben. Szerintünk ebből a típusú üzletből egy is elég, nem akarjuk a pénzt ugyanolyan üzletbe befektetni, ráadásul olyanba, ahol az admin ugyanaz. 
2013.06.04.
Malaysian Inc.
A program, megbízhatóan fizet az indulás óta. Hírlevelükben olvasható, hogy a maguk módján megpróbálják kezelni a LR bezárása okozta gondokat. Szerintem ez egy pozitív dolog, hiszen senki nem kötelezi őket arra, hogy azoknak a felhasználóknak, akik az LR-et használták bármit is visszatérítsenek, ők mégis megadják azt a lehetőséget, hogy valamennyi pénzhez ezek az emberek is hozzájussanak. Az biztos hogy nem járnak jól, de azért egy kis pénzt visszakaphatnak. A cég lehetővé tette a váltást a Libertyről, az alábbiak szerint:
Minden LR-n lévő 1$-ért:
 • STP-re  0,12$-t
 • EgoPay-re, 0,11$-t váltanak át. 
Egy kicsit érthetőbben, ha volt 100$-od a LR egyenlegeden a Malaysian Inc. üzletben, akkor ebből kb. 10$-t fogsz megkapni az átváltás után. 
2013.06.03.
Work4PM
Egy rendhagyó üzlet került fel a palettánkra. Már egy év óta működik és rendesen fizet. 2$ kezdéssel indulsz és egy 5 mélységű rendszerbe kerülsz be. A feladat, hogy minél több embered legyen a különböző szinteken. Csak 5 mélység van! Ha már van olyan üzleted, ahol nagy a csapat érdemes ide is elhozni őket, mert akár több száz dolláros jövedelemre is szert tehettek. 
Nyomd a Gázt!
Egyik sikerprogramunk a Nyomd a Gázt! Az elmúlt pár hétben nemzetközi lett a csapat, lengyelek, románok és szlovákok is csatlakoztak és így igen csak meggyorsult a rendszer. Van olyan csatlakozónk, aki egyszerre több poziciót is vásárol és így a jövedelmét is megtöbbszörözi. Szintén vannak az Auto Pcl-ből is munkatársak, akik úgy döntöttek hogy amíg a másik üzletből jön pénz, egy gyors "körre" beszálnak és passzív jövedelemre tesznek szert a Nyomd a Gázból! De ne feledd, itt kötelező a 2 aktív tag, anélkül nem tudunk gyorsan haladni! Csak akkor jelentkezz, ha hajlandó vagy betartani a szabályokat! 
Auto Partner Club
Újab előrelépés történt az üzletben! A múlt héten megint közelebb kerültünk a 21.000€-os célhoz, és most egy újabb kollégánk lépett előre. Mostanában egyre többen ismerik fel, hogy jobb egy olyan üzletbe betenni a pénzt ami évek óta megy, magyar adminok vannak, fizet....stb. mint egy ismeretlen külföldi bankszámlára, ki tudja kinek küldözgetni pénzeket. Sokan arra is gondolnak hogy nemsokára letelik egy fél éve és milyen jó lenne az év végét normálisan megünnepelni, mindenkinek megvenni amit szeretne, és ezért csatlakoznak. Mindenkinek más a motivációja, de a lényeg hogy jó úton járnak a pénzhez!
Liberty Reserve
Tovább folytatódik az e-ban elleni vádemelési elájárás. A tulajdonosokat őrizetbe vették és tovább nyomoznak pénzmosás ügyében. A hírek szerint 1999. óta több mint 6 milliárd dollár fordult meg az e-bankban és ennek az összegnek a jelentős része valamilyen bűncselekményből származott, drogkereskedelem, pedofil videok terjesztése....stb. A vizsgálat lezártáig az oldal nem lesz elérhető, a bankszámlákon lévő pénzeket zárolták. Az hogy ezeknek mi lesz a sorsa majd az ügy lezárása után derül ki. 
2013.06.01.
BNK Network
Gyakorlatilag minden korlátozás megszűnt az MNG Kereskedelmi Platformon. Megszűnt a napi kereskedést maximum 5.000 darab részvényopcióra korlátozó szabály, illetve megszűnt a minimális, és maximális ár is. Fontos változás még, hogy ha kötelező számláról vásárolsz részvényopciókat, az összes részvényopció a lojalitási számlára kerül, azaz több osztalékelőlegre számíthatsz. (Korábban fele-fele arányban kerültek az így vásárolt részvényopciók a kereskedelmi és a lojalitási számlákra.) Korábbi információ, de ide kapcsolódik, hogy a kereskedelmi és a lojalitási számlák között szabadon lehet részvényeket átvezetni, azaz nincs "büntető" és "bónusz" szorzó sem.
MNG OSZTALÉKELŐLEGEK KIFIZETÉSE
Az MNG a jövő hét elején fizeti ki a mostanában leadott osztalékelőleg-kifizetési kérelmeket. Fontos, hogy az osztalékelőlegek kifizetése nem azonnal történik, azok ütemezéséről az MNG dönt, amelyről hamarosan újabb hírlevelet küldünk ki.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close