2013. márciusi hírek

2013.03.31.
Nubcoyu
Nincs jó hírem a programmal kapcsolatban, Nubcoyu Úr a Facebook oldalon jelezte, hogy egy időre leállítja a befizetéseket, nem lehet csatlakozni a programba és a kifizetések is várakozóba kerültek. Ennek ellenére várható volt ez a lépés mivel az online üzletek amiben benne van (Rican, IsmAds) egy darabig állni fognak, így innen nem fog bevétele származni, az offline üzletei pedig nem termelnek annyi hasznot hogy a kifizetéseket fedezni tudja belőlük.  Ez nem azt jelenti hogy bezár az üzlet és vége, 2 hét haladékot kért, hogy rendezze sorait. Egy új kávéházat indít (Maid Café), és thaiföldi dvd-üzletekbe fog befektetni nagyobb összeget. Az ezekből és az online üzleteiből származó bevételből fogja rendezni a kifizetéseket. Akik március 24-ig kértek ki pénzt kifizeti, de a március 25-től kikért pénzek felfüggesztés alatt vannak.  Tehát egyenlőre regisztrálni nem lehet a programba, sőt maga Nubcoyu Úr kérte, hogy senki ne fizessen be, de akik mégis szeretnének azoknak lesz egy 300 napos csomag, napi 0,5%-os hozammal. Azoknak ajánlja figyelmébe akik szeretnének segíteni stabilizáni a programot. Kiváncsián várjuk a fejleményeket.
Malaysian Inc.
Ma járt le az egyik teszt befektetésünk a Malaysian Inc.-nél , kikértük a pénzt ami 1 percen belül a számlánkon volt, pedig ugye Húsvét vasárnap van.  Kifizetési bizonylat a Malaysian Inc. oldalunkon van! A tapasztalatom alapján érdemes befektetni ebbe az üzletbe, mert instant fizet, minden monitor zöldnek jelzi. Persze ez azért nem jelenti azt hogy nincs kockázkat, hyip-programról van szó, ezért mindenki csak annyi pénzt tegyen bele ami nem ételre kell. 
2013.03.30.
Banners Broker
Legújabb híreink az üzlettel kapcsolatban, köszönet érte Somogyi Daninak:
Kifizetések:
A kifizetésekkel lemaradásban vannak, ez nem titok. Ezért úgy döntött a cég, hogy ahelyett hogy a pénzeken ülnének és tovább növelnének a 8 hetes lemaradáson, inkább részletfizetést használnak heti vagy kétheti rendszerességgel, amíg fel nem zárkóznak. Ezzel lehetőség nyílik a haladásra.
Például, ha valaki kikér 1,000 USD-t, akkor egy részét megkapja és részkifizetésként fog megjelenni. Így sűrűbben kaphat mindenki kifizetést és ledolgozhatják a hátrányt is. Ezen a héten el is kezdik ezt a módszert alkalmazni, a Payzások lesznek az elsők, azután az STP jön. Értékelik a türelmet és tudják, hogy az embereknek kifizetésre van szükségük. Mindent megtesznek, hogy mihamarabb megoldják ezt.
Panel Mozgások:
A múlt héten és ezen a héten is problémák voltak a szerverrel mivel másik szerverre költöznek. A probléma ott kezdődik, hogy a szerver struktúrája,  felépítése eltér attól amit eddig használtak, ezért a BB program nem működik rajta hibátlanul. Sok mindent újra kell csatlakoztatni, hogy az új szerveren is jól működjön a BB 2.9-es verziója. Ez a csatlakoztatás még nem fejeződött be, ezért nem látszódnak a panelmozgások, de a háttérben minden rendesen működik.  Amint megoldják  az oldalon a panelek vizuális része oda fog ugrani ahol igazából tart a panel. Senki se aggódjon, a programozók dolgoznak ahogy tudnak a következő hét elejére mindennel készen lesznek - várhatólag.
A Rendszer Beállítása:
Néhol furcsa dolgokat lehet tapasztalni az oldal működésében. Például: Elindítasz egy panelt és nem úgy jelenik meg, ahogy kellene neki. Ez is az új szerverre való átállás miatt van. A jó hír, hogy minden rendesen el van tárolva, a rossz, hogy amit mi látunk valószínűleg nem az aktuális állás (például a panelmozgások).
2013.03.29.
BNK Network
Nagyszerű volt a tegnapi webkonferencia, sok új bejelentés hangzott el és nagyon sok új érdeklődő is volt! Ez jó hír mert egyre több emberhez jut el a üzlet! Röviden összefoglalva az alábbi dolgok hangzottak el:
 • Egyre több cég jelentkezik hogy az MNG Investment részvényeit szeretné értékesíteni, ezzel egyidőben a befeketők száma is ugársszerűen megnövekedett. Ezét az a döntés született, hogy április 01-től a BNK Network lesz az MNG befeketési részvények kizrólagos forgalmazója, ez nagyon jó hír mert így csak rajtunk - aktív tagokon - keresztül lehet befektetni az MNG-ben. Ezáltal a befektetéseink értéke is gyorsabban fog növekedni.
 • Egyszerűbbé vált a befektetések menete is. Ezentúl nem kell foglalkozni a részvényopciók átváltásával, nem kell azt számolgatni hogyan oszlik meg a befektetésünk, csak egyszerűen befizetünk és annyi. Ezzel a Te munkád is könnyebb lesz, hiszen nem kell majd sokáig magyarázni az új emberednek a működési elvet, elég lesz néhány perc hogy elmondani :)
 • Április 01-től a befizetéseink a letéti számlába fognak kerülni, majd a következő egész hónap elején ezeket a rendszer automatikusan áthelyei a lojalitási számlára, ez azért fontos mert ebből  fogják az osztalékelőleget számítani.
 • Minden befizetés ami március 31-ig történik, áprilisban már teljes összegben jogosult lesz az osztalékelőlegre. Ehhez kapcsolódik egy újítás, ezentúl mi dönthetjük el hogy az osztalékelőleget automatikusan újra befektetjük-e vagy inkább kiutaljuk valamilyen számlánkra (ezt minimum 50$-tól lehet megtenni).
 • A BNK-nál kapott jutalékunk 25%-a (fenntartási költségek) ezek után is átkerülnek az MNG kereskedelmi platformjára, ahol egyből a kötelező számlára helyezik el őket, ezekből részvényopciókat vásárolhatunk. 
Véleményem szerint jelen pillanatban ez a legmegbízhatóbb befektetési lehetőség! December óta folyamatosan fizet, 5%-os értéknövekedést ért el már az első két hónap után! Folyamatos képzések vannak, személyesen lehet beszélni a cég vezetőivel! Minden feltételnek megfelel, ezért a BNK Network a kiemelt ajánlatunk!
CASHMAKER.MULTIAPRO.COM
Elkészült a saját online hirdetési portálunk! INGYENES hirdetéseket adhatsz fel bármely témában! Hirdetheted az online munkáidat, üzleteidet, de akár lakásodat, albérletet, sporteszközöket, játékokat...stb. bármit! Feladhatod megyékre, célzottan vagy országosan, vagy akár egész Európában is! Regisztráljatok és hirdessetek INGYEN!
2013.03.28.
BNK Network
Ma este 20.00-kor webkonferencia lesz, gyere el Te is mert újdonságokat fognak bejelenteni!
 • egyszerűsödik és felgyorsul a BNK Networkon keresztül megvásárolható MNG-részvényopciókkal kapcsolatos befektetési folyamat
 • ezáltal a pénz gyorsabban és egyszerűbben és jól láthatóan kezd el dolgozni 
 • a továbbajánlás így sokkal egyszerűbb és gyorsabban fog menni, így akik hálózatot építenek könnyebben fognak haladni
 • az új funkciók várhatóan néhány napon belül, már április elején elérhetőek lesznek
2013.03.27.
Nubcoyu
Nubcoyu Úr egy újabb hybrid rendszerrel jön elő, köszönet a fordításért Zotyának:
"Nubcoyu Hybrid Rendszer Indítás Előtt! VIP Alapító Pozíciók ÉLNEK!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a dedikált támogatásért amit családunknak nyújtott. NY lassan erősödik és közeledik az új üzleti modellek felé, melyek jövedelmező évek felé fognak vinni minket. Éppen most megtaláltuk a legjobb időzítést hogy mindenkit bevonjunk a nagy hybrid rendszer felminősítésébe mely fejlett biztonsági és technológiával lesz ellátva. Itt az idő, hogy megtervezzük az alapjait az "Új  Generációs Nubcoyu =TM)"-nek. Szeretném ha mindenki részt venne VIP Alapító Tagként. Különleges előjogokat fogtok kapni a rendszer indulásakor:
 • Az alapító pozíció vásárlásokotk 150%-kal lesz jóváírva! Például ha vesztek alapítói pozíciót 100$-ért akkor 150$ lesz jóváírvva amikor az új rendszer elindul és már indulhat is a pénzgyűjtés!
 • Lehetőséget kaptok a Beta Tesztelés Periódus-ban való részvételre és a menedzsment tárgyalásában
 • Hozzáférést kaptok a Privát Szoba-hoz hogy a belős kőr információit elérjétek
 • ÉS MÉG TÖBB MINDEN!
Hogyan fogjuk a pénzt felhasználni?
Sok mindent kell még integrálni az új rendszerünkbe mely segíteni fogja a promóciót és erősíteni a legújabb biztonsági intézkedéseket:
 • Megépítjük a legjobb szervert ,a legjobb hackerek ellene védelmet
 • Felépítjük az online és offline portfólióját a rendszernek
 • Felvesszük az alkalmazottakat, hogy segítség a kifizetések gyorsabb feldolgozását
 • Felépítjük a Tréning Videó Sorozat-ot és Vásárlói Tréning Központ (TM)-ot
 • Felépítjük a NY Szociális Klub (TM) szolgáltatást tagjainknak
Hogyan válhattok alapítókká?
Egyszerűen...Mindaz amit tettenetek kell, csak annyi hogy a Fizetési Processzoroinkra közvetlenül utaltok pénzt és kérlek Titeket, hogy a megjegyzés mezőbe írjátok bele "VIP Founder Position Purchase" és a jövőbeni felhasználóneveteket amit az új rendszerben majd használni akartok, vagy a létező felhasználóneveteket a Nubcoyuban, hogy hadd tudjuk hogy ez a Ti VIP-vásárlásotok. A könyvelőnk Misaki-chan ekkor felvesz Titeket a könyvelői listájára és akkrediált 150%-kal majd ha elindult az új rendszer!
Fizetési processzoraink:
 • Liberty Reserve: U4468909
 • Perfect Money: U3404543
 • Solid Trust Pay: nubcoyu
 • Ego Pay: nubcoyu@gmail.com
 • Payza: nubcoyu@gmail.com 
Gyerünk gyorsan! A VIP Alapítói Pozíció ajánlat hamarosan lezárul! Lépjetek be!
Az új neve a hybrid rendszernek: NY Power Network! (NY Erős Hálózat) Az utolsó mérföldkő a Nubcoyu Mosoly Club Előtt!
Bejelentés: A minimum vásárlás a NY VIP Alapító Pozícióba: 100$ és a vásárlási határidő 3 nap lesz a hybrid rendszer indulása utánig!"
Banners Broker
Úgy tűnik az elmúlt héten szinte nem volt olyan nap hogy ne kellett volna írna a BB-ről és sajnos nem jó híreket. Mára ugyan helyreállt a rendszer, de panelmozgások továbbra sincsenek már több mint egy hete. Ha április közepéig nem változik a helyzet, akkor valószínűleg a megbízhatatlan kategóriába fog kerülni nálam a program. Egyenlőre azt ajánlom mindenkinek hogy ne fektessen bele.
Köszönjük Somogyi Dani tájékoztatását helyzetről:
"Mint az tudhattad a BB egy DDOS-támadást kapott több nappal ezelőtt. Épp ezért szükséges a weboldal védelmének és stabilitásának a növelés. Sajnos ez a 3.0 rendszerre való átállás nem túl zökkenőmentes. Megértem az aggodalmat de reméljük hogy hamarosan látni fogjuk a végleges eredményt és tényleg sokkal stabilabb és gyorsabb lesz az oldal. Épp ezért dolgozik a cég IT-része ezen dolgok megvalósításában. "
Malaysian Inc.
A tegnapi napon hirtelen eltűnt az oldal ami nagyon meglepő volt, hiszen minden monitor zöldnek (paying) jelezte, semmi nem indokolta volna hogy lelépjenek. Ma reggel küldtek egy levelet amiben tájékoztattak, hogy őket is egy kemény DDOS-támadás érte és azon dolgoznak hogy rendbehozzák az oldalukat és a DDOS-védelmüket a maximálisra állítságk, 24 órás türelmet kérnek mindenkitől. 
2013.03.26.
Banners Broker
A cég weboldala már napok óta karbantartás alatt áll, folyamatos fejlesztik és ráadásul egy támadás is érte őket, amiről már korábban írtunk. Ennek ellenére már tegnap is belehetett lépni az oldalra és működnek is a menüpontok, a kampány kivételével. A paneloknál sem volt mozgás, bár egy levélben azt írták hogy annak ellenére hogy nem látszik a mozgás azért a háttérben dolgoznak a panelok, viszont csak azoknál akik megcsinálták a 2 működő kampányt.
Malaysian Inc.
Felkerült egy újabb hyip-cég a kínálatunkba, a cég forex kereskedelemmel foglalkozik.  Az oldal könnyen áttekinthető és kezelhető, naprakészen lehet követni a kifizetéseket és a monitorok is egyhangúan fizetősnek jelzik. Az első befeketésünk még nem járt le, de amint meglesz az eredmény feltesszük az oldalra a kifizetési bizonylatot.
2013.03.25.
BNK Network
Feltettem a kifizetési bizonylatokat a BNK-hoz és egy diagramot az MNG Investment-ről, hogyan is növekedett a cég az elmút 2 évben. Ma este 20.00-kor (magyar idő) szerint webkonferencia lesz, kattints ide:  WEBKONFI
Banners Broker
A cég tájékoztatása szerint DDOS-támadás érte őket ezért az oldal még mindig nem elérhető, folyamatosan dolgoznak rajta, bízunk benne hogy hamarosan helyreállítják.
2013.03.23.
Zegolia
Egy új profitmegosztó program amit már próbálunk egy ideje és mivel megtörtént az első kifizetés, méghozzá instant módon felkerül az oldalunkra is. Bár eltér az elvünktől hogy olyan üzlettel foglalkozzunk ahol reklámot kell nézegetni, most kivételt teszünk. Egyre népszerűbb az oldal, itthon még nem ismerik sokan, ráadásul ajándék 5$ a kezdéshez, amivel egy hirdetési csomagot azonnal lehet venni, de érdemesebb minél több csomagot venni mert így nagyobb profitra tehetünk szert. 
2013.03.22.
Nubcoyu
Újabb hírlevelet kaptunk Nubcoyu úrtól, néhány nappal ezelőtt azt a tájékoztatást küldte hogy a kifizetések kb. 1 hét alatt fognak teljesülni. A mostani levelében viszont már arról van szó hogy a napi kikérési limit 10$ lesz mindenkinek és 48 órán belül fogják teljesíteni.  Mindezt azzal magyarázta hogy akadoznak az online üzletek és ezzel egyidőben a kifizetések is a Liberty Reserve számlájukra. Jelen pillanatban csak az offline üzletei termelnek profitot, viszont ez a pénzmennyiség nem elegendő arra hogy fedezni tudja a kifizetendő összegeket. Azt írta hogy mindent megtesz azért hogy ez az állapot a lehető leghamrabb megszűnjön és visszatérjen az eredeti fizetési rend. Akiknek már volt kikérése azokat törölték és visszarakták a számlára. Újra ki kell kérni - max. 10$-t - és Nubcoyu úr ígérete szerint ez már 48 órán belül a számlánkon lesz. 
BNK Network
Végre elkészült a várva várt tájékoztató video a cég működéséről. Nagy Gergely a BNK vezérigazgatója mutatja röviden, egy kb. 15 perces videoban hogy miről is szól az üzlet és miért érdemes befektetőként csatlakozni. A videot megtaláljátok itt a főoldalon is és a BNK Network linken is. 
Banners Broker
Tegnap tájékoztattak mindenket, hogy 48 órás karbantartási munkákat végeznek az oldalon, ezért nem lesz elérhető az üzlet. Várhatóan ma estére már helyreáll a rend és jóváírják az elmaradt pénzeket is.
Businessevo
Az elmúlt hetek hyip-bukásainak a másik áldozata a Businessevo, bár ez a program úgy tűnt hogy stabil lesz és menni fog egy jó darabig, 3 hónapos működés után egyszerűen eltűnt az internetről, mintha soha nem is létezett volna, így én is töröltem az oldalunkról. Ebben a program 145%-os profitot sikerült kitermelni. 
Felmina
Nincsenek jó hírem ezen a héten a hyip-ek világából. A Felmina úgy tűnik feladta a küzdelmet, egyre több monitoron jelenik meg a probléma, várakozás és a not paying státusz. Van két kikérésem is ami már több mint egy hete várakozó státuszban van és úgy gondolom hogy ez már így is marad. Esetleg előfordulhat még hogy a program magához tér egy kis időre, de én már scam státuszba tettem és el is távolítottam az aktuális üzleti ajánlatok közül. A programot 10$ mínusszal zártam. 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close