Banners Broker, Nubcoyu,Felmina

 

Banners Broker

A cég bevezette a Zéró Tolerancia-elvet. Aki úgy hirdeti a BB-t mint passzív bevételi lehetőség, annak az irodája felfüggesztésre fog kerülni. A BB egy online munka és így kell hirdetni. A BB-ben a panelek 1/3-át nem lehet Traffic Pack-ból aktiválni április 1-től. Ha van 100 sárgád abból 70-et aktiválhatsz TP-ból éa maradék 30-at más bankból kell. Szintén április 1-től mindenkinek rendelkeznie kell aktív kampánnyal. Erről készült magyar nyelvű videó, melyet az oldalunkon is megtalálsz. Április 1-től lehetőség lesz a Traffic Pack előfizetések törlésére, részletek később. A BB tagok összesen 32 millió USD összegben mentek el negatív irányba a számláikkal, ezért lett bevezetve hogy nem lehet csak a Traffic Pack és a havidíj feletti részt kikérni. Aki mínuszba megyek ezek után nem kap kifizetést, és nem küldhet másnak panelt vagy kezdőcsomagot. Azt is elmondták, hogy 2012 januárjában még csak 25000 Affiliate volt és 2013 februárban már 360000 és az év végére várhatóan 1 millió lesz. Ezért voltak problémák a support centerrel, az igazolványok elfogadásával de ma már erre felkészültek,  a BB ma már 150 ember foglalkoztat. Manchester-ben a héten megnyílt az iroda és 10 évre írták alá a bérleti szerződést, tehát ebből is láthatjátok hogy hosszú távra gondolkodnak és persze az angolok alaposan utánanéztek a BB-nek mielőtt meghozták a döntést, hogy megnyissák az irodát és 10 évet írjanak alá. Itt support szervíz lesz és rendszeres oktatások. Nincsen hivatalos BB-iroda mindenhol. Ezek az IC-irodák és más egyéb irodák szerte a világon nem hivatalos BB-irodák. A 2. Nemzetközi találkozó Kanadában lesz megtartva Ontarioban a Scotiabank Convention Center-ben, július 19-21. között. A Niagara vízeséshez a jegyek a jövő héten kerülnek értékesítésre. Kifog jönni egy promóciós kék panel ami a Mercedes panele lesz. Ha veszel belőle és elindítod, esélyed lehet megnyerni egy Mercedes gépkocsit. És talán a legfontosabb a végére: "Minden szponzornak kötelessége a híreket nyomon követni és tájékozódni egyénileg is. Valamint erről az embereit értesíteni és köteles az embereinek a legtöbb segítséget megadni. Nem feljebbi szintről várni a segítséget!"
Nubcoyu
Nubcoyu Úr a FB-on keresztül üzent, lerövidítve a lényeg: 10% bónusz kap mindenki a "Nubcoyu Hungary" csapatban aki új befizetést indít el március 06-25-ig. Miután megtörtént a befizetés jelezzétek nekem vagy közvetlenül Nubcoyu Úrnak a Facebook csoportban. Ez azért szükséges mert a bónuszt manuálisan adják hozzá a számládhoz! A kifizetések egy kicsit csúsznak, ez a valutaváltás miatt van. Igyekeznek kijavítani és minél hamarabb elindítani minden utalást. Addig is csatlakozzatok a Nubcoyou Worldwide Channel-hez, hogy a hivatalos híreket megkaphassátok első kézből:  ww.facebook.com/groups/nyworld/
Felmina
Többen is jeleztétek, hogy érkezett kifizetés a számlátokra, többek között a Liberty-re is. Úgy gondolom, hogy csak valami helyi probléma lehetett a cégnél és mostanra már helyreállt a rend. Mindaddíg amíg a visszajelzésetek alajpján nem lesznek problémák, működőképesnek ítéljük meg a céget.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close