Banners Broker, ProfitClicking pénzvisszatérítés? - Átverés az űrlap

Az elmút napokban többen jelezték, hogy kaptak egy e-mailt, amiben azt ígérik, hogy egy űrlap kitöltésével a befektetők visszakaphatják a Banners Brokerba és a ProfitClicking-be befizetett pénzünket.

Ez a levél és az űrlap átverés, csalás!

Valaki azt állítja, hogy a Thompson Burton PLLC segít abban, hogy a BB-ben és a PC-ben a károsultak hozzájussanak a befizetett pénzükhöz. 
Ez egy hamis levél és űrlap, nem Kevin Thompson irodája áll mögötte, egyszerűen csak felhasználták a nevüket, hogy hitelesnek hasson a csalás. Ezt a cég egyébként a honlapján meg is erősíti, miszerint ők nem képviselik sem a BB, sem a PC károsultjait. 
Az űrlapon olyan adatokat kérnek, amelyekkel könnyen beléphetnek bármelyik webirodába, ellophtják az irodákat és persze az e-wallethez is hozzáférhetnek. Mint látni fogjátok kérik az e-wallet azonosítókat és a jelszavakat is. Ezekket a Payza és STP számlákhoz is hozzáférnek és lenullázhatják azokat. Ezen kívül még bankkártyás adatokat is kérnek CVV/CVS kódokkal együtt. Ha ezt megadod, akkor lenullázák a bankkártyádat és a hozzá tartozó számládat is, és még csak nem is reklamálhatsz a bankodnál, hiszen Te magad adtad ki az adatokat.
Ha valaki esetleg már kitöltötte és visszaküldte az űrlapot, azonnal tiltsa le a bankkártyáját és változtassa meg az STP és a Payza belépési kódjait!
Amennyiben információd van arról, hogy ki készíthette ezt az űrlapot, akkor  IDE  írd meg!

A HAMIS ŰRLAP ÍGY NÉZ KI: 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close