Befektetés 100%-os aranyfedezettel

Konkrétumokat kértetek befektetésekre, hát itt van az első. A Peak Investment három terméke közül a jelenlegi legnépszerűbb (az arany árfolyama miatt most érdemes beszállni):

Peak Gold Based Units

 

A Peak Investment fizikai arany fedezetű terméke. A beáramló tőkéből a Peak Investment fizikai aranyat vásárol, amelyet Bécsi széfjeiben tárol, és lehetőséget kínál a készlet látogatására, a Lloyd’s havi auditálásával. Ezáltal a Peak Gold Based Units a világ egyik legnagyobb biztosítója által bevizsgált termék. A Peak Investment a fizikai aranyat kilogrammos egységekben vásárolja London fixing + 5%-os áron. Ez azt jelenti, hogy a lakossági befektetők akár 500 EUR összegért vásárolhatnak arany fedezetű terméket olyan költségek mellett, mint a nagybefektetők. A terméket megvásárló ügyfeleket nem terheli külön tárolási költség.

A fizikai arany fedezetre a vállalat Goldstein Premium Fund befektetési jegyeket vásárol, amely a fizikai arany által nyújtott biztonság és a benne rejlő hozam lehetősége mellett éves likviden kifizetett hozamot jelent. Az éves hozam mértéke az arany árfolyamemelkedésén felül várhatóan 5 – 7%, amely teljes egészében a Goldstein Premium Fund teljesítményétől füg.

A Peak Gold Based Units EUR és USD devizákban jegyezhető, mindkét esetben 5%-os költség mellett. A minimális befektetés mértéke 500 EUR/USD.

A Peak Investment és adótanácsadója által közösen kidolgozott hozamkifizetési megoldás lehetővé teszi, hogy a vállalat adómentesen fizesse ki az éves nyereséget, pénzben vagy fizikai aranyban.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close