BNK Network - Új bejelentés hétfőn

A szokásos hétfői webkonferencián új bejelentések lesznek, ezért mindenféleképpen legyél ott. A mai hírlevél is érdekesnek hangzik...

"Fontos bejelentések várhatók a hétfő esti webkonferenciákon, melyek időpontja az alábbi:

  1. 19:00 - Cégbemutató
  2. 19:40 - Hálózati továbbképzés aktív tagok számára

 

BELÉPÉS: http://www.gvolive.com/conference,52816266
FELHASZNÁLÓI NÉV: Bármi lehet, de leginkább annak örülnénk, ha a teljes nevedet használnád.
JELSZÓ és SZOBA JELSZÓ: Hagyd üresen.

A terveink szerint a BNK Network zárt részvénytársaságként fog működni a közeljövőben, azaz befektetőtársakat csak egy bizonyos ideig fogunk keresni. Mindenképp hallgasd meg az elsők között a bejelentést, hogy megtudd, hogyan tudsz majd ebből a változásból a leginkább és a legtöbbet profitálni.

Ha sikeres akarsz lenni, este hét előtt 5 perccel kattints a fenti linkre! Nincs kibúvó! Az utóbbi hetekben nagyon jó hangulatú webkonferenciák zajlanak, rengeteg hasznos kérdést és visszajelzést kapunk tőletek, amit külön köszönünk. Fontos, hogy a hálózatépítési webkonferenciákon egy több előadásból álló anyagot adunk le, ezért érdemes mindegyiken részt venned. Ha lemaradtál volna valamelyikről, akkor is hallgasd meg a következőt, mivel az anyagot a későbbiekben újra le fogjuk adni, azaz akkor jársz legjobban, ha minél hamarabb, és minél többször részt veszel a webkonferenciákon."

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close