BNK Network - Webkonfi ma este

Ma este újra lesz webkonferencia 19.00-kor (magyar idő szerint) a BNK Network-nál. Érdemes eljönni, mert egy 10 hónapja megbízhatóan működő üzletről kapsz információt, magyarul a cég vezetőségétől. Ráadásul még egy versenyt is indítottak, a részleteket lent találod: 

 

Most induló, két hetes versenyt indítunk, melynek nyereményeként exkluzív férfi és női karórákat ajánlunk fel. Előfeltétel, hogy a versenyben akkor tudsz részt venni, ha legalább öt új embert meghívsz a napokban tartandó két webkonferenciánkra. Nagyon fontos, hogy a meghívott a saját teljes neve után kötőjellel elválasztva a meghívó teljes nevét is odaírja, például ha Kiss Péter meghívottat Nagy Ilona tag hívta meg, akkor "Kiss Péter - Nagy Ilona" legyen a bejelentkezési név. Erre ügyeljetek, a megnevezés elengedhetetlen feltétele a versenyben való részvételnek.

 

A személyes együttműködés és a verseny további, pontos részleteit az alábbi két webkonferencián jelentjük be. Ezekre kell meghívnod az érdeklődőidet, ha a versenyben is részt szeretnél venni:

 

  • 2013.09.30, hétfő, 19.00 óra
  • 2013.10.07, hétfő, 19.00 óra

 

BELÉPÉS: http://www.gvolive.com/conference,52816266

FELHASZNÁLÓI NÉV: Leginkább annak örülnénk, ha a teljes nevedet használnád. Ha meghívott vagy, akkor a teljes neved után kötőjellel elválasztva írd oda a meghívód teljes nevét is (Dereskey Anna)
 

JELSZÓ és SZOBA JELSZÓ: Hagyd üresen.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close