BNK Network - Webkonfik

Újra beindulnak a webkonferenciák a BNK-nál. Ez nagyon jó hír, mert már sokan hiányolták a személyes kontaktust. Külön jó hír, hogy egyike vagyok azoknak a "kiválasztottaknak" akik szorosan együttműködnek Nagy Gergellyel, a BNK igazgatójával. Közösen fogjuk megvitatni azokat az kéréseket, észrevételeket melyeket tőletek kapunk és tőlem mindent első kézből kaptok meg, hamarabb mint bárki más. Bemásolom a hírlevelet, amit ma küldtek:

 

Beindult az őszi hajtás a tagjaink között, amit érdemes és lehet is még tovább fokozni. Szeretnénk neked is segíteni a következő hetekben még jobban felpörgetni a teljesítményedet, hogy a már csak három hónapra lévő karácsonyra elégedetten dőlhess hátra. Ehhez az alábbiakat ajánljuk fel számodra:

  • Szoros, személyes együttműködés. A BNK Network egyes kiválasztott tagjaival olyan együttműködést indítottunk már el, amelyet nem interneten, hanem offline, azaz személyesen folytatunk. Ennek részleteit hamarosan megosztjuk veletek. Ha szeretnél közéjük tartozni, akkor végy részt az alábbi két webkonferenciánkon, ahol a részletek bejelentésre kerülnek.
  • Most induló, két hetes versenyt indítunk, melynek nyereményeként exkluzív férfi és női karórákat ajánlunk fel. Előfeltétel, hogy a versenyben akkor tudsz részt venni, ha legalább öt új embert meghívsz a napokban tartandó két webkonferenciánkra. Nagyon fontos, hogy a meghívott a saját teljes neve után kötőjellel elválasztva a meghívó teljes nevét is odaírja, például ha Kiss Péter meghívottat Nagy Ilona tag hívta meg, akkor "Kiss Péter - Nagy Ilona" legyen a bejelentkezési név. Erre ügyeljetek, a megnevezés elengedhetetlen feltétele a versenyben való részvételnek.

A személyes együttműködés és a verseny további, pontos részleteit az alábbi két webkonferencián jelentjük be. Ezekre kell meghívnod az érdeklődőidet, ha a versenyben is részt szeretnél venni:

  • 2013.09.30, hétfő, 19.00 óra
  • 2013.10.07, hétfő, 19.00 óra

BELÉPÉS: http://www.gvolive.com/conference,52816266


FELHASZNÁLÓI NÉV: Leginkább annak örülnénk, ha a teljes nevedet használnád. Ha meghívott vagy, akkor a teljes neved után kötőjellel elválasztva írd oda a meghívód teljes nevét is (Dereskey Anna)


JELSZÓ és SZOBA JELSZÓ: Hagyd üresen.

Biztosan vagyunk abban, hogy hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy valóban úgy élhesd az életedet, ahogyan szeretnéd. Éppen ezért szeretettel várunk, érezd jól magad nálunk!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close