2013. Májusi hírek

2013.05.31.
AutoPartnerClub
Újabb jó hírekkel szolgálhatok az üzlettel kapcsolatban. Megint közelebb jutotottunk a 21.000€-hoz! A csapatunk szépen halad felfelé, sok új csatlakozónk van. Úgy látom az emberek kezdenek beleunni a nap, mint nap felbukkanó új üzletekbe. Talán rájöttek ha mindenhová befizetnek néhány dollárt abból még nem lesz komoly pénzük. Ebben a programban, pedig kötelező kapcsolattartás van a magyar adminokkal, bármikor elérhetőek, itt élnek közöttünk, nem pedig valami kis szigetecskén lévő ismeretlen embernek a számlájára kell befizetni, akivel még - sok esetben - kapcsolatba sem lehet lépni. Egyszóval, ha évek óta stabilan működő programot keresel, ahol nincsenek nyelvi problémák a kommunikációban, nincsen időeltolódás az adminokkal, bármikor elérhetőek...akkor ne is kutass tovább, itt megtalálod a számításodat!
InstantScamAlert
Tagjai vagyunk az InstantScamAlert programnak is ahonnan Zsolttól rendszeres infokat kapunk, hogy éppen melyik program haldoklik vagy van bajban. Mai levelében a LibertyReserve-ről szóló cikket másolt be - itt lehet elolvasni - és mindenkit arra int, hogy most egy ideig ne fektessünk be pénzt egyik programba sem mert instabilak, az új programok pedig rizikósak. Zsolt szerint kell néhány hónap mire újra helyreáll a rend és új erőt gyűjtenek az üzletek. 
2013.05.30.
HorulyChicRate
A tegnapi napon küldött az admin egy levelet, miszerint megszületett a program 3. változata. Az első a ChicPayment, a második a HourlyChicPay és most itt van az újabb üzlet. Ez utóbbiban 15$-os kezdő bonusz van. Mindkét program rendesen működik és információink szerint fizet is. Az HourlyChicRate leírása gyakorlatilag megegyezik a HourlyChicPay programjával. 
2013.05.29.
Banners Broker
Nálam most jött el az az idő amikor azt mondom, hogy senki ne fizessen be ebbe a programba. Annak ellenére, hogy állandó fejlesztés folyik az oldalon, rendezvényeik vannak különböző országokban...a gond az hogy nem fizet. Állandóan tologatják a kifizetési határiődeket és különböző kifogássokkal magyarázzák meg amikor nem történik mégis meg. Szóval addig, amíg normálisan nem fog újra fizetni NEM SZABAD BELÉPNI ÉS BEFIZETNI!
2013.05.28.
Liberty Reserve-hatások
Napok óta mindenki arról beszél, hogy milyen következményei lesznek a netbank bezárásának. Minden program reagált valamit a hírre, a legtöbb program kivár, nem teljesít kifizetéseket. A Malaysian Inc. például vár két hetet és ha végleg nem lesz elérhető az oldal, akkor egy váltóprogramot fog beállítani az oldalra, így mindenki a pénzéhez tud majd jutni. Érdekes módon egy másik netbanka, a Perfect Money is kiadott egy közleményt, miszerint nem fogadnak el több regisztrációt semmilyen amerikai cégtől vagy amerikai állampolgárságú személytől. Valószínűleg ez azért van, mert félnek a pénzmosást szigorúan vevő USA-beli szabályoktól.
2013.05.27.
HourlyChichPay
Ők is reagáltak a LR-bezárásra. Tájékoztatásuk szerint több mint 100.000$ ragadt bent nekik a rendszerben, ennek ellenére nem kell pánikolni, mert a kifizetések továbbra is mennek, csak a LR-t nem tudnak kiutalni. Egyenlőre várakozási pozicióban vannak. Folyamatosan fognak tájékoztatni a fejleményekről.
ClickPaid
Egyik munkatársunk jelezte, hogy hétvégén kikért pénzt a rendszerből és 1 nap alatt meg is érkezett a számlájára. Ez jó hír, mert az üzlet fizetőképes és a leírtak szerint teljesítik a kikéréseket. Jelenleg a LR-bedőlése sem mutatkozott a programon. 
2013.05.25.
Liberty Reserve
A lehető legrosszabb hír hétvégére. A Liberty Reserve befejezte működését, zárolták a számlákat. A tulajdonost pénzmosással és pedofiliával is megvádolták, itt olvashattok róla bővebben:  Sajnos ez egy csomó üzletet fog magával rántani, mivel szinte minden programnak volt ott pénze, arról nem is beszélve hogy nagyon sok kis befektető is elbukta a pénzét. Most nem szabad befektetni sehová sem, ne fizessetek be egy programba sem, meg kell várni mi lesz ebből.
 
Ha csak részlegesen kapta meg a kikérését amíg a fiókja nincs felfüggesztve, vagy az e-wallet nem kifogásolható - a kikérései folymatosan utalva lesznek ütemezés szerint, amíg meg nem kapja a teljes összeget. Májusban is küldünk pénzt, de az utalásoknak nincs előre meghatározott dátuma."
KIFIZETÉSEK
Először is az STP kifizetések pár napja elkezdődtek és folyamatosan tartanak. Az előző kifizetés Március 14-én volt, de akiknek a számlája negatívban volt, vagy nem volt feltöltve és elfogadva a személyi igazolványuk, nem kaptak pénzt. Most első körben őket ellenőrzik, aztán időrendben jönnek a többiek. Reméljük az elkövetkezendő 10 napban kifizetésre kerülnek az STP kikérések.
A Payza kifizetések is elkezdődnek ezen a héten egy kisebb tételben, jövő héten pedig egy nagyobb kerettel. Ez kb. 10 napot fog felölelni. Kombinálni fogják a részlet- és a teljes kifizetést.
PÉNZÜGYI PARTNER
Új pénzügyi partnerrel kötöttek megállapodást. Ennek a rendszernek az integrálása hamarosan megtörténik de ez egy hosszabb folyamat lesz. (így talán javul a kifizetések gyorsasága)
TRAFFIC PACK LEMONDÁS
Tegnap este életbe lépett a maximum 2 TP lemondási lehetőség. Erre a cég létrehozott egy gombot: "No Penalty Cancellation". A TP lemondással nem csökken a havidíjad, arra nincs kihatással. Nem veszítesz ebben az esetben trafficot. Összesen max. 2 TP mondható le ilyen formában. Az akció Június 7-ig tart. További részletek a weboldalon.
TP MÓDOSULÁS
Bevezetésre került az havidíj függvényében számított traffic mennyiség. Standard esetben 55 ezer, Premium esetben 60 ezer és Executive esetben 65 ezer jár egy TP-ban.
2013.05.15.
StarCityAds
Egy teljesen új program, de nagyon ígéretesnek tűnik, a leírás már készül róla, de addig is nézzétek meg a videot és regizzetek!
Az alábbi érdekes, jópofa és szórakoztató lehetőséget szeretném a figyelmedbe ajánlani és még keresni is lehet vele!
CSATLAKOZZ ITT!
Nézd meg a videot:
http://screencast-o-matic.com/watch/cIhoj5VttZ
 
Ez a videó kb 13-14 perces, igyekeztem kitérni a lehető legfontosabb információk közlésére. A videó készítése óta mind a 8 egyvonalas spotom pörgött még kettőt :) Ideje visszaforgatni :)
Ha érdekel a lehetőség, akkor ezen a meghívó-linken keresztül tudsz regisztrálni: 
CSATLAKOZZ ITT!
A regisztrációt követően te is továbbajánlhatod ezt a lehetőséget, de hangsúlyozom, hogy nem kötelező! Tényleg! Nézz be egy pár óránként a webirodádba!
A saját reflinked a "Stats" menüpontban szürke színnel találod. Csak első vonalas szponzorjutalék van, de az is csak a mátrix-advertising Level 3-as szintjén!
A közeljövőben a mátrixon advertising-on túlmenően lehetőség lesz ún. solo-advertising-ra is, amely egy email-kampányt takar, mely az egész tagsághoz eljuthat!
BannersBroker
Danitól kaptuk a legújabb híreket, köszönet érte:
A Banners Broker bevezette a 2.9.3-as verzióját melyben számos dolog megváltozott most ezeket szeretném bemutatni számodra.
1. Fast start Membership
Ezzel az újítással egyszerűbb az elindulás mivel megkapod a kezdőcsomagodat de annak árát csak később kell kifizetned. Természetesen ehhez megannyi szabály is társul melyről a weboldalon találtok útmutatást.
2. Megváltozott a Traffic pack
Innentől kezdve minden TP előfizetéshez más bónusz szintek járnak az eddig 50 ezer helyett a következőképpen alakulnak. Standard tagnál 5 ezer, Premium tagnál 10 ezer és Exectutive tagnál 15 ezer bónusz traffic jár. Így az 50 USD-ért megvásárolt TP-ban Standard tag 55 ezer míg Premium tag 60 ezer és Executive tag 65 ezer trafficot kap.
3. External Traffic Pack
Ebben az esetben 50 USD-ért 50 ezer Trafficot kapsz de nincs semmilyen havi újravásárlási kötelezettséged.
4. Incentive traffic szerzése
Abban az esetben ha a weboldalon keresztül megnézed a reklámot megfelelő ideig úgy 1 Incentive trafficot kapsz.
5. Vásárlási előzmény
Itt láthatóak a vásárlásaid tételes kimutatásai és egy elszámolási számla is.
6. Panel keresés
Lehetőség nyílt a panelekre kódjaik alapján rákeresni, ez megkönnyítheti menedzselésüket.
7. Visszajelzés küldése
Lehetőség van maximum 600 karakterek visszajelzést küldeni a cégnek bármilyen témával kapcsolatosan.
8. Kikérési szabálymódosulás
Évente maximum 500 ezer USD kérhető ki. Havonta 4 kikérési lehetőséged van és két kikérés közt legalább 7 napnak kell eltelnie.
9. Refferal Credit
Az eddig Sales Creditként nyilvántartott Traffic mostantól új néven, reffelal Credit néven lesz megtalálható.
10. Subscription Manager
Ettől kezdve kibővített tartalommal áll rendelkezésünkre ezen menüpont, érdemes kicsit mazsolázgatni.
11. Roll-up History
Ezen menüpont is kicsit fejlődött, érdemes megtekinteni az új funkciókat.
12. Traffic booster log
Már látjuk, hogy mikor vettük, mikor használtuk fel és mire az adott boostert.
13. BB TV
Bevezetésre került a BB egy új hírcsatornája ahol számos érdekes információt oszt meg a cég vezetősége a tagokkal.
2013.05.14.
Pipmega
Hírlevélben közölték, hogy felfüggesztik azokat a fiókokat, ahol a hozam már kitermelte a korábban befektetett tőkét, vagyis aki nullán áll vagy pluszba került, annak ideiglenesen felfüggesztik a fiókját. Ez idő alatt sem belépni, sem befizetni, sem kilépni nem lehetséges. Sajnos ez várható volt, hiszen az admin előre megmondta hogy nem fog reklámla költeni és a monitorokat sem fogja fizetni. Márpedig ha valaki a network marketingból a marketinget kihagyja, előbb-utóbb így jár. 
HourlyChicPay
Most érkezett a hírlevél, miszerint az üzlet taglétszáma közeledik a 20.000 főhöz, ezért egy akcióval szeretnék még népszerűbbé tenni. Amint a tagság átlépi a 20.000 főt, elindul a "Zéro Deposti Fee"- akció. Tehát minden befizetés költségmentes lesz addig, amíg elérik a 25.000 fős létszámot. A jelenlegi befizetési költség 3,99%. 
Payza
2-4 hét múlva küldik a cserekártyákat, aminek a pénzneme már nem USD lesz, hanem CAD (kanadai dollár), viszont az USD/CAD váltási költséget elengedik, a többi költség marad annyi mint régen, mindenki ellenőrizze a Payzan megadott címét, mert oda fogják postázni, a régi kártyára már nem lehet pénzt tölteni, vagy visszatenni Payzára, csak ATM-nél, vagy boltban lehet elhasználni, az új cserekártyára sem lehet áttölteni. Aki rendelt kártyát, de még nem kapta meg, az is ezt a másikat fogja kapni helyette.
2013.05.13.
"Állás nélküli élet"
Kivételesen most nem egy üzletet szeretnék megosztani veletek, hanem az egyik kolléganőm blogját. Andival több közös üzletben is benne vagyunk és bár nemrég kezdte az internetes pályafutását nagyon ügyesen és pozitívan építgeti a saját befektetéseit. Érdemes elolvasni a blogját, hogyan is éli meg az újrakezdés első időszakait, mit gondol az internetes munkák világáról. Látogassátok meg blogját és lájkoljátok ha tetszett!
2013.05.10.
ZeekRewards
Közel egy évvel ezelőtt sokunkat nagyon kellemetlenül érintett az program bezárása. Sokan, sok pénzt vesztettünk. Most új fejlemények láttak napvilágot a kártérítési perrel kapcsolatban. A ZeekRewards csődbiztosa - Kenneth Bell - által 2013. márciusában benyújtott visszatérítéssel kapcsolatos indítványát, a bíróság május 9-én elfogadta. Ezzel le is zárult a kártérítés első szakasza. Innen kezdve a károsultak benyújthatják a kártérítési igényeiket, ezeket nem bemondásra, hanem igazolásokkal (banki kivonatok) kell bizonyítani, az alábbi adatokra lesz szükség:
  • ZeekRewards-ban használt felhasználónév
  • ZeekRewards-ban megadott e-mail cím
  • személyes adatok: név, cím, stb.
  • befizetések összege és a befizetések ID-azonosítója
  • kifizetések összege és a kifizetések ID-azonosítója
Az adatokat összevetik a ZeekRewards adatbázisában tárolt adatokkal. Aki több pénzt vett ki, mint amit berakott nem fog kapni semmit. További információk itt: http://www.zeekrewardsreceivership.com/index
2013.05.09.
Auto Partner Club
Újabb jó hírekkel tudok szolgálni az üzlettel kapcsolatban, egyik munkatársam sikeresen teljesítette a GroPlus-t és feljutott az Auto Pcl-be! Egy új  munkatársunk, aki pedig 1 héttel ezelőtt lépett be, máris kifizető státuszba került a GroPlus tábláján....nagyon felpörögtek az események a jó csapatmunkának köszönhetően! Egy újabb lehetőséget kínálunk a belépni vágyóknak: 50.000,- forint (vagy ennek megfelelő dollár), 2x7-es táblát kell teljesíteni, aminek a végén kapsz 3.000$-t és onnan 800€-val felmehetsz az Auto Pcl-be, a többi pénz pedig megy a saját bankszámládra! Jól hangzik, ugye? Jelentkeztél már?
TureProfit, Benson Union
Szokásomtól eltérően most egy kalap alatt írok mindkettő cégről. Az ok pedig, az hogy mindkettő agonizál, haldoklik. A fizetések is lelassultak, több kikérés is pendingen van. Ez nagyon rossz hír, hiszen a két "nagyról" van  szó, akik már jó ideje jelen voltak a hyip-ek világában. Az a baj, amint már korábban is írtam, ha ez a két program is befullad akkor sok másik kisebb-nagyobb programot fog magával rántani, és ez egy újabb bedölési hullámot fog gerjeszteni. Nagyon remélem, hogy nem lesz igazam....
2013.05.08.
Nyomd a gázt!
Nemrég került fel a palettánkra ez a program, és bár kicsit húzós a belépő - 50.000,-Forint - mégis érdemes elgondolkodni a belépésről, mivel csupán 2x7-es mátrixon kell túllenni és 3.000$-t kapunk. Nem bíztam benne, hogy lesz jelentkező erre az üzletre - ami valóban egy belépő a Sun Metropolitanba - de számomra is meglepő módon nagy az érdeklődés és az elmúlt hetekben igencsak meglódult a jelentkezők száma! Mindenkinek 2 aktív embert kell hoznia hogy a kifizetést megkapja! Számold ki mennyi pénzt fektettél már bele különböző programokba amit aztán egyik napról a másikra eltűntek, vagy nem fizettek...és gondolkodj el ezen a programon. 
2013.05.07.
TureProfit
Ma egy újabb akcióval állt elő az admin, 1 napos lekötésre 200%-ot ad, minimum befizetés 1.000$ 5 napig, a pénzt főleg aranyba fogják fektetni. Ez nagyon nem jó hír, mert mint tudjuk még az előző akciójukat is meghosszabbították május végéig. Ha most nem lesz vége a programnak, akkor biztos húzzák még egy darabig.
Benson Union
Ez a hét sem kezdődik túl jól. Most már azt mondhatom hogy komoly gondok vannak a Bensonnál, több monitornál is "problem" sáttuszba kerültek és több kikérés is pendingen van már napok óta. 1,5 éve megy ez a program és mindenki bízott benne, reméltük hogy még sokáig így fog menni. Nemcsak mi magánemberek voltunk így, hanem több kisebb-nagyobb hyip cég is, itt az lesz a probléma ha a Benson bedől valószínűleg több másik céget is magával fog rántani (mivel számos hyip-cég fektetett ide be) és az megint egy csődhullámot indíthat el. Most nem tudunk mást tenni, mint kivárunk, hátha magához tér még a program, de most nem ajánlatos befizetni senkinek sem, próbáljatok meg kikérni minél több pénzt!
2013.05.06.
Cashxplosion
Tesztelek egy új programot, ingyenesként elkezdhető 100$ bonuszt ad.  Néhány napja indult, amennyiben szeretnél a tesztben résztvenni regizz be, de egyenlőe NE FIZESS be pénzt! A leírás szerint majd a hozamból lehet upgradelni a számlát a VIP-be. Szóval, vállalkozókedvűek hajrá!

ÚJ pénzbefektetési lehetőség érdemes kipróbálni kezdéshez 100 $ bónuszt ad!

Tennivalód az alábbi lépésekből áll:

1. Regisztrációhttp://cashxplosion.com/?ref=cashmaker01

2.Belépsz az irodádba : bejelölöd a bal oszlopból felülről a 3-ik: Investment Plans

3.Make deposit menüre kattolsz és kiválasztod az elsőt :Bonus Plan. (deposit to this plan), ezt jelölöd be.

Cashmaker.multiapro
Elindítottuk ingyenes, regisztráció nélküli hirdetési oldalunkat! Bármit hirdethetsz, amit eladni vagy venni szeretnél. Természetesen az online üzleteidet is felteheted és 30 napig lesz fent az oldalon, képet is csatolhatsz hozzá és ha letelik a 30 nap, e-mailben kapsz egy értesítést, ezután 1 kattintással tudod meghosszabbítani a hirdetésed! 
Így Gazdagodj!
Elindult az új blogunk ahol hasznos informáicókat kapsz az internetes munkákról, befektetésekről, online vállalkozás indításáról. Tedd fel a kérdéseidet és szólj hozzá, hálásak vagyunk ha megírod hogy miről szeretnél olvasni!
HourlyChicPay
A hétvégén volt egy kis gond a hozamok jóváírásával, amit azóta már megoldottak és az elmaradt jóváírásokat mindenki megkapta a számlájára. A programot ezért egy új szerverre költöztették át, ahol sokkal biztonságosabban tudják kezelni a számlákat. Az admin a kellemetlenségek miatt mostantól 3 napig nem számol fel kezelési költséget a befizetések után. Tehát 3 napig 3.99%-os kezelési költséget tudsz most megspórolni. Ez csak a befizetésekre vonatkozik, a kifizetéseknél továbbra is marad a 4.99%-os kezelési költség. Egyenlőre jól teljesít a program, hamar reagálnak ha kérdés merül fel és ne feledd, a 12$-os bonusz még mindig él!
2013.05.05.
Payza
A Payza-blogon megjelent egy hír, miszerint megtalálták a hiba okát, hogy miért nem tudjuk használni a Payza-kártyánkat. A problémát úgy próbálják meg kiküszöbölni, hogy egy ideiglenes kártyát fognak csinálni minden aktív kártyatulajdonosnak, e-mailben fogunk tájékoztatást kapni mit kell csinálni, az új kártyával. Egyébként a kártyák nyomtatása már folyamatban van. 
2013.05.03.
Banners Broker
Somogyi Danitól kaptam az  elmúlt 1-2 nap leveleit az üzlettel kapcsolatban, köszönet érte:
Május 1:
A Traffic Pack feliratkozásra vonatkozó megkötések nem lesznek innentől fogva érvényben. Továbbra is elindíthatjuk a paneleket bármilyen általunk választott módon. Mindenki felhasználhatja a traffic packok trafficját külső weboldalakhoz, de ezeket a traffic packnak frissen vásároltaknak kell lenniük, ahhoz hogy így lehessen őket használni. A jelenlegi TP feliratkozások csak a panelek indítására használhatóak. Ha valaki csak külső oldal látogatószámának növelésére vesz egy Traffic Packot, akkor nem lesz kötelező minden hónapban újra megvenni azt a TP-t. Május 15-i kezdéssel lehetőség nyílik egyszerre 2 TP visszamondására. Ez egyszeri alkalom lesz csak. Szintén Május 15-ével az 50,000 bonus traffic, amit a TP vásárlásához kaptunk megváltozik. Ha Standard tag vagy, akkor 5000, ha Premium tag vagy akkor 10000 , ha Executive, akkor 15000 bonus trafficot kapsz. Ha egy TP-t külső oldalhoz használsz fel, akkor nem kapsz bónuszt.
Május 2:
Felül lett vizsgálva az oldalhoz tartozó Szabályzat (Policies and Procedures). Az új formátumnak köszönhetően sokkal könnyebb megtalálni a bennünket érdeklő tartalmakat. Az első nagyobb változtatás az index oldal, ahol minden főbb pont ki lett listázva. Csak rá kell kattintani a témakörre, ami érdekel és odairányít az oldal. Az dokumentum elejére a "Back to top" gombbal tud mindenki a leggyorsabban visszatérni. Időről időre tartalmi változás is lehetséges a Szabályzatban, ekkor egy üzenet jelenik meg az irodánkban.
 
2013.05.01.
HourlyChicPay
Egy új hybrid-PTA program került fel a palettánkra. Néhány hete indult, de úgy tűnik hosszú távra terveztek. 12$-os indulási bonusz jár mindenkinek, azt hogy ezt hogyan tudjátok igénybe venni, az oldalon megtaláljátok a leírást. 70 napi él minden hirdetési csomag, ami óránként kamatozik, kivenni 10$-tól lehet. Én egyenlőre még nem vettem csomagokat, de tervezem, hogy 50$ értékben, 10$-os egységekre elosztva fogok venni. A referáltak utáni hozamot egyébként akkor is megkapod ha nem vásároltál csomagot. 
Ture Profit
Ma egy hírlevélben tájékoztattak arról, hogy meghosszabbítják a "szülinapi" akciójukat, így egészen júniusig lehet vásárolni a bonusz tervekből. Ezt azzal indokolták, hogy néhányan jelezték hogy nem volt idejük befizetni és megismerni a terveket. Mostantól tehát egy újabb hónapig lesz lehetőség a kedvezményes tervet igénybe venni. Én biztosan nem fogok ilyen tervet vásárolni, annak ellenére sem hogy megbízhatóan és időben fizet a program.
Banners Broker
Május 1-től csak akkor fogod megkapni a refjeid tp-je utáni jutalékot, ha nincs mínuszban az egyenleged. Ennek ellenére én még nem kaptam meg, pedig nincs mínuszban a számlám. Valószínűleg több változás is lesz ebben a hónapban az üzletben, folyamatosan tájékoztatni foglak róla. 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close