Nubcoyu, Banners Broker

 

Nubcoyu
Köszönet Zotyának a fordításért: 
"Friss Hírek! Titok Magyarországnak :D
 • Nubcoyu felvesz még 2 munkatársat akik egész nap az utalásokat fogják végezni, hogy a dolgokat segítsék felgyorsítani
 • Nubcoyu átalakul egy fél-hybrid programmá, mint az utolsó mérföldkő a Nubcoyu Mosoly Club előtt! Hamarosan érkezik!
 • Nubcoyu.com lezárja a regisztrációt hamarosan miután a hybrid rendszer elindul. Meg fogjátok kapni a pénzeteket a teljes periódus végéig, habár már egy felhasználó sem indíthat befektetést! Várjuk ezt!
Kérlek vegyétek figyelembe: A pénzkikérések LR-re le fognak lassulni egy kicsit mióta a portfóliónk beragadt 2 ok miatt:
 • RAF ahová invesztáltunk 10,000 $-t csak STP-re kérhető ki. Ez gyorsítani fogja az STP kikéréseket míg az LR le fog lassulni
 • A bankunk ahol LR-el üzletelünk bezár egy hétre a szomszédságában lévő építkezés miatt. Így másik prefektúrában kell elvégeznünk amely több időt vesz igénybe! Nubcoyu mindig veletek van és lesz!"
BannersBroker
A BB tegnap esti webkonferenciáján fontos dolgok hangzottak el amikről Neked is tudnod kell.  Köszönet érte Daninak. Az első dolog, hogy csak akkor részesedhetsz a panelek hozamából ha van legalább 1 aktív kampányod mind két típusból (blind és choice). Abban az esetben ha ezek megvannak, de már régebben csináltad (nem az elmúlt 1 héten belül), akkor érdemes újabbat indítani. Nyugodtan töröld a régi és kezdj el csinálni másikat.  Ha segítségre lenne szükséged, itt van egy video hogyan kell elkészítened: VIDEO KAMPÁNYKÉSZÍTÉSRŐL  A következő fontos rész a következő kampánytípus, amivel még ingyen trafficot is tudsz szerezni. Az egyik tagunk csinált egy kis rövid  videot, hogyan is kell megcsinálni az ingyenes trafficot generálókampányt: RÖVID VIDEO AZ INGYENES TRAFFICOT ADÓ KAMPÁNYRÓL . Az utolsó, de talán a legfontosabb hír, hogy a BB megváltoztatja az eddigi menetét. Lehet hogy már hallottál róla, hogy megszűnt a kártyás kikérés, ugyanis a Mastercard felbontotta a BB-vel a kártyahasználati lehetőséget, mivel számos online pletyka és félrevezetés látott napvilágot az elmúlt időszakban.  Mivel a 35$ a kárty előállítása és a postázási költség volt, így ebből a BB-nek nem származott bevétele, mint azt többen is hibásan gondolták.
A következőkben a kártyán lévő pénzekkel kapcsolatban néhány információ:
 • ha van pénz a BB-kártyádon akkor azt március 22-ig el kell költened, vagy fel kell venned automatából a rajta lévő összeget, különben visszautalásra kerül és ez hosszadalmas hitelesítési folyamat. A napi felvehető maximum 1000$, vásárlásra pedig 2500$ használható fel naponta. 
 • ha van kifizetésre váró kártyás kikérésed akkor azokat meg kell szüntetned és más kifizetési processzorra (Payza, STP) újból ki kell kérned
 • újra adott a Payza és az STP kikérési lehetőségek
 • tovább dolgoznak egyéb e-processzorok bevezetésén is
 • remélik, hogy a Payza kifizetések gyorsabban fognak menni
 • a havi kikérhető limit 10.000$, melyet 4 részletben maximum 2.500$ értékben kérhetünk ki, ez vonatkozik az STP-s kikérésekre is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close