Peak Investment - Évente akár 10%-12% hozam devizában

 

Nagy érdeklődést keltett az új befektetési lehetőségünk, ami nem is csoda, hiszen éves szinten akár 10%-12%-os hozamot kínálnak devizában, ez a Peak Investment. A cég weboldalát - rengeted anyaggal, leírással - ITT érheted el. Érdemes megnézi a részletes leírást is itt az oldalunkon, hiszen november 1-től, megújultak a befektetési csomagok. Egy kis részlet a cégről, hogyan is teremtik meg a hozamokat:

A vállalat fő tevékenysége saját tőkéjének kezelése. A vagyonkezelési feladatok ellátására a Peak Investment a sokéves tapasztalattal rendelkező Goldstein Group-ot kérte fel. A Goldstein Group fő vagyonkezelési elve a piac-semleges stratégia, mely segítségével a Gazdasági Válság alatt is éves átlagban 10% nettó profitot volt képes elérni. A Goldstein Group a Peak Investment vagyonát a Premium Fund-ra épülő, zárt körben működő portfolióban kezeli, mely a speciális megállapodásnak köszönhetően éves átlagban 12%-os nettó eredményt tesz elérhetővé a Peak Investment tulajdonosai számára.

A Peak Investment részvények megszerzésére jegyzési jog megvásárlásával van lehetőség. A jegyzési jog tartalmaz jegyzési kötelezettséget és jegyzési garanciát is. Ez azt jelenti, hogy a jegyzési jog megvásárlásával a soron következő kibocsátáskor a befektető automatikusan Peak Investment részvényekhez jut. Ez a speciális instrumentum a Peak opció. 

A fent leírtak alapján a Peak Investment egyrészt kimagasló, akár több száz százalék hozam lehetőségét kínálja kockázatmentesen, azzal, hogy részvételi lehetőséget nyújt az előjegyzési programokban. Ezen túl saját tőkéjét kockázatmentes alapon kezeli, mely éves szinten akár 12% likvid hozamot kínál. A Peak Investment tehát kiemelkedő megtérülés mellett, folyamatos és stabil bevételt kínál a piaci hatásoktól függetlenül.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close