Perfect Money - Szigorítások

 

Az elmúlt időszakban nagyon elszaporodtak a csaló cégek, mind a hyip-ek világában, de említhetném a hybrid- és a nyereségmegosztó programokat is. Amiót a Liberty Reserve-t pénzmosás gyanúja miatt bezárták a Perfect Money igyekszik átvenni az LR helyét, megpróbálnak minél biztonságosabb és jobb szolgáltatásokat nyújtani. Tegnap este olvastam egy cikket, hogy nemrégiben két számlatulajdonos esetében kiderült, hogy csalással jutottak más PM ügyfelek pénzéhez, persze ez nagyon hamar kiderült és a PM azonnal zárolta a számlákat.

Az ilyen és ehhez hasonlatos csalások kivédése miatt új lépéseket tett a PM. Bejelentették, hogy felemelik a tranzakciós költségeket 0,5%-ról 1.99%-ra. Viszont ez a változás csak azokat a számlatulajdonosokat érinti, akiknek nincs ellenőrzött számlája (vagyis nem töltötték fel a megfelelő személyazonosságukat igazoló okományokat az oldalra), vagy akiknek nincs Prémium számlájuk (prémium tag az, akinek legalább 3 hónapja van ellenőrzött számlája a PM-nál és minimum 50.000$ befizetése történt már a számlájára). Akiknek ellenőrzött a számlájuk, vagy Prémium tagok, továbbra is 0,5%-os díjjal küldhetnek pénzt. A PM-nál nem a beérkező pénzek után vonják a díjakat, hanem az elküldött összegek után. 

Véleményem szerint ez egy nagyon jó lépés affelé, hogy szűrni tudják a csaló programokat (amiből manapság sokkal több van, mint a jól működő üzletekből). Biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan hyip-adminok akik nem fogják szívesen beküldeni a személyes adataikat, mert ezután csalás esetén azonnal lenyomozhatóak lesznek a hatóságok számára. 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close