Ture Profit, Nubcoyu

 

Ture Profit
Már régóta nem beszéltünk erről a befektetésről. Ennek az egyik oka, hogy minden rendben van vele, szépen működik, nincsenek problémák vele. Rendesen, instant módon fizet, nem jönnek különböző kifogásokkal és gyanús akciókkal. Amiért mégis ma megemlítem az két dolog miatt van. Március 6-án volt 450 napos a rendszer! Ennek nagyon örülünk és bízunk benne hogy még sokáig jól fog működni :) A másik dolog egy kellemetlenebb, sajnos őket is megtalálták a gazemberek, akik oldalakat törnek fel. Arra kérnek bennünket hogy amikor éppen befizetünk csak az alábbi felhasználónevekre utaljunk pénzt:
  • Liberty Reserve account: U2200344
  • Perfect Money account: U2138684
  • Ego Pay account: admin@tureprofit.com
  • Solid Trust Pay account: tureprofitcom
Nubcoyu
Ma reggel egy levelet kaptunk Nubcoyu Úrtól amiben a kifizetésekkel kapcsolatban osztott meg néhány információt. Megtudtuk, hogy az elmúlt 3 napban közel húsz befektető fiókját feltörték és megváltoztatták az e-processzorok adatait. Nem nézegetjük folyamatosan a beállításokat, így ebben az esetben a kifizetések már az átállított e-bankok számláira mentek. A jövőben, hogy az ilyen eseteket elkerülje, Nubcoyu Úr a következő lépéseket teszi:
  • hamarosan biztonságosabb scriptre cserélik a jelenlegit
  • az utóbbi 3 napban indított kifizetéseket mind törölték, és megkérnek mindenkit hogy jelentkezzen be a fiókjába és ellenőrízze a netbankok beállítását. Amennyiben minden rendben van indítsa újra a kikérést és 3 napon belül elutalják
Elnézést kérnek a felmerült problémákért és megkérnek minket, hogy ne használjuk ugyanazokat a különböző weboldalakon. Érdemes minden üzletben más felhasználónevet és jelszót megadni hogy ne lehessen könnyen feltörni az irodákat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close