UNIVEST - FP Fund értékesítés

Egy új értékesítési szabály került ki az Univest weboldalára, ami mindenkit érint. A kiírás szerint, szeptember 23-tól az új részvényeket vagy kötvényeket csak az Fianancial Partner (FP)-től és a Selected Financial Partner (SFP)-től lehet megvásárolni. A vásárlásoknak feltételei is vannak, melyek a következők: 

  • A kötvényértékesítésben az FP-k és SFP-k vehetnek részt

  • A kötvények kibocsájtásakor (új projekt) a kötvényeket első körben csak az FP-k és SFP-k vehetik meg. Mi (azaz a többi befektető) pedig csak tőlük tudja majd megvásárolni, az általuk meghatározott fizetési feltételekkel és módokon

  • A kötvényeket a webirodában az FP FUND fülnél az OBLIGATIONS menüpontban lesznek elérhetőek. Minden  SFP-k legalább 10.000$ értékben lesz köteles kötvényt vásárolni, akár a belső egyenlegükből is. Az összes kibocsátandó kötvény 10%-a pedig az FP-nek lesz fenntartva, minden új projektnél. A maradék 90% pedig megmarad az SFP-nek és azoknak az FP-nek, akik lemaradtak az első 10%-ról. Viszont ilyenkor már 50.000$ lesz a minimális vásárlási összeg, aminek a 80%-a belső egyenlegről és a többi 20% külső befizetésből kell hogy származzon. 

  • A befizetéseket 100%-ban kötvényvásárlásra lehet majd fordítani.

  • Ha egy befektető kötvényt vásárol, akkor azt átváltják részvényre, mellyel szabadon lehet kereskedni az USE  (Univest Share Exchange) és a SE (Smart Exchange) kereskedelmi platformokon.

  • Az FP-k a futamidő végéig 0,5% jutalékot kapnak minden eladás után.

  • A részvények visszavásárlására a futamidő végén van lehetősége az üzlettulajdonosoknak. 

Az FP-k számára így egy új profitszerzési lehetőségre nyílik lehetőségre, egyszer amikor eladják a kötvényt, majd amikor valaki a kereskedési platformon azt továbbadja. (FP-nek Te is jelentkezhetsz a weboldalon, belépés után a főoldalon alul).

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close