Vladimir Fx - Vizsgálat alatt

Már a hétvégén is gyanús volt, hogy nem volt hozamjóváírás az üzletben. Ma reggelre a weboldalon egy orosz nyelvű kiírás fogadott, ami lefordítva (google fordítóval, mert az orosz nem az erősségem) így szól:

 

"Tisztelt Befektetők!

Tájékoztatjuk, hogy mivel ezen a héten, kénytelenek vagyunk felfüggeszteni kereskedelmi tevékenységet határozatlan idejű kapcsolatban vizsgálják számláinkat. A hét elején még a rendelkezésünkre áll, 3 ​​kereskedelmi számlánk, egy fő-és két további is. E számlákon tegnap óta lefoglaltákt. Ennek oka a vizsgálata a számláknak, mivel a céget csalássals és a pénzmosással vádolták meg.

Kérjük, hogy továbbra is legyen nyugodt mindenki, minden szükséges lépést megtesszük, hogy bebizonyítsuk a cég nem folytat illegális tevékenységet, ez a jogászok dolga lesz. A befizetés nem lehetséges a programba, de a kifizetések folytatódnak, ameddig nem vonják be annak a számlának a működését is, a kifizetések a tartalékoknak megfelelően folynak, ezért kisebb összegeket tudunk csak teljesíteni.  

Reméljük, a megértést ebben a nehéz helyzetben mindenki számára. Mindenkit tájékoztatni fogunk a fejleményekről."

 

Kiváncsi leszek mi lesz a vizsgálat vége, az én információm szerint valós kereskedés folyt az üzlet mögödd, de most majd kiderül. Ha minden rendben találnak akkor egy nagyon stabil program fog továbbmenni, ha nem, akkor egy újabb bedölési hullám fog elindulni, mert nagyon sok admin fektetett be ebbe a programba...egyenlőre várunk. 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close