Recyclix                        

 

Rövid áttekintés: 

- Műanyag hulladék újrahasznosításával és gyártásával foglalkozik

- 20€ bónusszt adnak a kezdéshez

- minimális vásárlási tétel 100kg ami 20€ (ezt a bónuszból tudod megvenni)

- a jövedelem ciklusosan érkezik (1ciklus = 50 nap)

- minimum pénzkivételi összeg €20

- magyar nyelven is elérhető

- 4 szintű továbbajánlási rendszer: 10%, 3%, 2%, 1%

- befizetés és pénzfelvét Visa/MC/Bitcoin/PayPal

 

"A Recyclix egy úttörő jellegű vállalkozás, egyedülálló a világon. Fő célunk, hogy egyesítsük az internet és az üzleti élet lehetőségeit, hogy olyan hatékonyan segítsük az újrahasznosítási iparág fejlődését, amennyire csak tőlünk telik.

A Recyclix számos befektetési projektet valósít meg és tart ellenőrzése alatt Európában. Székhelye Varsó. A közeljövőben tervezzük befolyásunk kiterjesztését más országokra is. Régóta együttműködő partnerei vagyunk vezető, nemzetközi, műanyag gyártással és feldolgozással foglalkozó cégeknek." Így kezdődik a cég bemutatása az oldalon. 

A Recyclix  Lengyelországban van bejegyezve és ott is és működik, saját bevallásuk szerint műanyag hulladékok újrahasznosításával és műanyaggyártással foglalkoznak, az alábbi címen érhetőek el: 

Al.Solidarnosci 115, office 2, zip: 00 140, Warszawa, Polska

KRS: 0000533282 REGON: 360290387 NIP: 5272725464

Tel: +48 662-862-010 E-mail: info@recyclix.com

 

Hogyan tudsz bevételhez jutni? Felhívjuk figyelmedet, hogy ha csak a saját 20€ bónuszodat használod és nem teszel hozzá saját forrást, jó pár ciklusra lesz szükséged, hogy elég profithoz juss ahhoz, hogy pénzt tudj kivenni, hiszen a minimum 20€.

Viszont ha például haveszel 100€ (500 kg) hulladékod, három hét múlva 200€ aprított anyagod lesz, mivel az aprított anyag eladási ára 0.4/kg

Ha az Újrahasznosítás opcióra kattintasz, a hulladék vásárlási mennyiségének 6%-át kapod (az eredeti 100€-t) az irányelveknek megfelelően, ez pedig 6€-s profit.

Újabb két hét után 300€-i granulátumod lesz (500 kgy x 0.6/kg).

Az Újrakezdés opcióra kattintasz és a granulátum és az aprított anyag eladási árának különbségének 8%-át kapod. Ebben az esetben ez a 1000€ 8%-a (300-200). Ez 8€-s profitot jelent.

Tehát ha újra és újra visszaforgatod a pénzt, anélkül, hogy azonnal eladnád a terméket, 6€ és 8€ profitra számíthatsz. A teljes nyereség 14€ 5 hetes ciklusonként.

A teljes újrahasznosítási ciklusok száma nincs korlátozva. Ha szeretnéd az összegyűlt profitot folyószámládra átutalni, akkor kattints az ÚJRAHASZNOSÍT gombra a ciklus befejezése után. Ezután a folyamat újraindul ugyanakkora mennyiségű hulladékkal, mint amennyivel eredetileg indultál.

Másrészt viszont, ha eladod a terméket, megkapod a 25% részét az eladási árnak. Nem kapod meg a terméked teljes értékét, mert a nyereség megoszlik közted (mint befektető), a cég és más partnerek között, hogy fedezhessék a cég rezsijét és más termelési költségeit.

Tehát a 300€-i granulátumból 75€ kerül kifizetésre, amikor eladod. Szintén megkapod a 6€-t, amit a három hetes ciklus végén kerestél. Viszont nem fogod megkapni a 8€-t a végső két hét után, mert az csak azoknak jár, akik továbbfolytatják az újrahasznosítást. Összefoglalva tehát 81€-t kapsz, ha eladsz mindent, ami kevesebb, mint amivel eredetileg indítottál, vagyis a 100€. Ez sajnos így van.

Ezért javasoljuk tehát, hogy csak akkor add el a terméket és vedd ki a pénzed, ha előzőleg már megnövelted a nyereségi részesedésedet azáltal, hogy eszköz részvényt is vásároltál. Így a nyereség rád eső része legalább 33% és az eladás már tényleg haszonnal jár. Viszont csak akkor vehetsz eszköz részvényt, ha legalább 5.000 kg hulladékod van. Ha ennél kevesebb van, csak akkor jársz jól, ha újra és újra hasznosítod és csak a 6% és a 8% profitot veszed ki.

Alternatívák a Recyclix lehetőség kihasználására!

AKI CSAK AZ AJÁNDÉKBA KAPOTT PÉNZ  - 20€ - MIATT REGISZTRÁLT:

Húsz eurót mindenféleképpen érdemes a saját pénzedből hulladékvásárlásra fordítanod, mert a banki pénzmozgással igazolod,hogy valós személy vagy! Ezzel nyersz jogosultságot pénzkikérésre, mely innentől ciklusonként 5.6€ !

Mint tudod a kikérhető minimum összeg - 20€

Ha inkább a kamatos kamat elvét használod ki, akkor ez a megoldás a harmadik év végére 1.700€-t eredményez.

AKI TISZTÁBAN VAN A LEHETŐSÉGGEL, DE ANYAGILAG KORLÁTOZOTT: Érdemes minimum 130€ értékben hulladékot vásárolni és az év folyamán havonta 100€ összeg ráfordításával a hulladék mennyiségét növelni! Minden hulladékba fektetett forintod egy év alatt megduplázod!

2017. január - február magasságában a ciklusonként kikérhető profit 280€  (1ciklus = 50 nap)

AKI RENDELKEZIK 2.200€ TŐKÉVEL:

  • Vásárolj targonca részvényt 200€ értékben!
  • Vásárolj 10.000 kg hulladékot 2.000€-ért
  • Ciklusonként 280€ profitot vehetsz ki (ez egy évben 1.960€ profitot jelent)
  • Bármelyik ciklus végén kiveheted a hulladékba fektetett tőkédet is, tehát a 2.200€-t is ebben az esetben! Így ha 1 év múlva megszünteted a számládat lesz 1.960€ profitod + 2.200€ tőke = 4.160€-hoz tudsz hozzájutni. Ennél jobb ajánlat most nincs a piacon!

1 ciklus = 50 nap

Regisztrálni ITT tudsz a programba!

E alapján az üzleti terv alapján úgy tűnik, hogy elég hosszú ideig fenntartható lesz a rendszer. Én néhány napja csináltam egy bemutató számlaregisztrációt a 20€ bónusszal és az automatikus újrahasznosítást állítottam be, most így áll a számlám: 

 

A JÖVEDELEM MAXIMALIZÁLÁSA

Természetesen vannak azonban lehetőségek a nyereség növelésére. A következőkben három olyan módszert mutatunk be, amelyekkel a nyereségedet maximalizálhatod.

1. Helyezz el a számládon akkora összeget, hogy nagy mennyiségű hulladékot vásárolhass. Minél több hulladékot hasznosítasz újra, annál nagyobb profitra számíthatsz. Ezt megteheted átutalással, Bitcoinnal vagy dombornyomott hitelesítésű bankkártyával. A minimum befizetési összeg 20€. Az egyszeri kártyás befizetés maximuma 500€, Bitcoinnal és átutalással való fizetésnél nincs felső határ.

A betét akkor fog megjelenni a számládon, ha megérkezik a cég számlájára, ami körülbelül 1-3 hivatali napot jelent. A jóváírást is csak akkor tudják biztosítani, ha számlázási osztályuk nyitva van (hétköznapokon 10-17 óráig, varsói idő szerint).

Már lehetséges közvetlenül a profitodból hulladékot vagy eszköz részvényt vásárolni, csak kérned kell a pénzfelvételt a számlaegyenlegedre.

2. Vásárolj az újrahasznosításhoz használt eszközök részvényeiből de csak akkor, ha már elérted az 5.000 kg-os újrahasznosítási anyag kvótádat. Az eszköz részvény vásárlásával (attól függően, hogy milyen részvényt vásárolsz) 14%-ről 50%-re növelheted a profitodat a teljes ciklus végére, ha eladod a granulátumot. A termelési létesítmények vásárlására költött pénz nem visszatéríthető, hiszen magasabb profithoz jutsz velük, korlátozás nélkül. 

3. Hívj meg másokat is, hogy csatlakozzanak a Recyclix csapatához, hogy jutalékhoz juthass! Az új belépők után járó jutalék olyan bevétel, amit jutalomként kapsz minden új tag után, aki a te partner kódodat használva regisztrál. A kód a tagok számára fenntartott helyen, a Partnerek fül alatt található. A jutalék csak aktív tagoknak jár, vagyis azoknak, akik pénzt helyeztek el számlájukon. A 20€ bónusz, amit minden új tag promóciós ajándékként megkap, természetesen nem számít ide. Jutalékot a negyedik szintig lehet kapni (1. szint után 10%, 2. szint után 3%, 3. szint után 2% a 4. szint után pedig 1%). A jutalék 7 nap után kerül kifizetésre.

Figyelmedbe ajánljuk még, hogy számlák közötti átirányítást nem javasoljuk, mert a biztonsági rendszer esetleg robot regisztrációnak veheti. Ezen kívül tudnod kell még, hogy egy személy csak egyetlen számlát nyithat. Ha több számlát is nyithatnál egymás mellett egyetlen IP néven, a számlák pénzfelvételi módja csak az első pénzfelvételnél volna átutalásra korlátozva és különböző banki adatokat kellene megadni, hogy minden egyes számlatulajdonos mint különálló entitás legyen érvényesítve. Ez után az első pénzfelvétel után ezek a számlák PayPal-t és BTC Pénztárcát is használhatnának. Az is fontos tudnivaló, hogy ugyanazzal a bankkártyával nem helyezhetsz el pénzt különböző számlákon.

 

A PROFIT FELVÉTELE

Áttehetsz pénzt a számládról PayPal számládra, Bitcoin pénztárcádba vagy SEPA számládra. A legkisebb felvehető összeg 20€. Ha szeretnél kifizetést kérni, kérünk, hogy kattints az Egyenleg gombra a tagok számára fenntartott hely jobb felső sarkában, add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél áthelyezni, válaszd ki a kifizetés módját és add meg a szükséges információt a kedvezményezettről.

A kifizetési kérelmeket varsói idő szerint, hivatali napokon, 10-17 óráig intézik. A Bitcoin kifizetések automatikusan történnek, a PayPal kérelmeket aznap lebonyolítják, a banki átutalásokat pedig csak hivatali napokon.

 

Regisztrálni ITT tudsz a programba, az oldalra érve alul találod a GET €20 Bonus gombra. Az oldal magyar nyelven is elérhető és remekül le van írva minden. Ha esetleg elakadsz akkor nyugodtan írjál. 

 

 

 

A cikk nem minősül reklámnak, vagy ajánlattételnek saját tapasztalataimat és "kutatásaim" eredményeit osztom meg az olvasókkal! A cashmaker.hu nem végez semmilyen pénzügyi tevékenységet, csupán egy-egy lehetőséget mutat be. 

Csak annyi pénzt kockáztass, ami a megélhetésedet nem veszélyezteti, és aminek esetleges elvesztését nem sajnálnád. !

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close