Solid Trust Pay (STP)

 

 

 

Szintén egy kanadai netbank, nagyon elterjedt, szinte minden program elfogadja. Biztonságos és megfelel a nemzetközi törvényi szabályozásoknak. Közvetlenül saját bankszámláról, vagy bankkártyáról lehet feltölteni. Más netbankokkal nem kompatibilis, tehát másik e-processzorról nem lehet utalni rá. 

Regisztráláskor az oldalon minden mezőt ki kell tölteni (ékezetet ne használj)!

                                       

Kitöltéskor, ha a választott felhasználóneved már foglalt, vagy valamit elrontottál, az oldal nem enged tovább, de az adatokat újra be kell írni.

 

Ha minden rendben van a következő feliratot fogod látni:

                                   

Fogsz kapni egy emailt, amiben lesz egy aktiváló link. Erre a linkre kattintva tudod aktiválni a regisztrációdat. Az aktiválás után beléphetsz az oldalra a megadott felhasználónévvel és jelszóval.

 

FONTOS!

  • A regisztráció folyamán ne használj ékezetes betüket, csak az angol ABC karaktereit

  • Mielőtt továbblépsz mindig ellenőrizd a beírt adatokat

  • Ha hibaüzenet miatt visszadob a rendszer, akkor törli az előzőleg beírt szövegrészeket, tehát azokat újra be kell írnod

  • Miután regisztráltál, az érvényesítéshez fel kell töltened egy személyes igazolványt (útlevél vagy személyi vagy jogosítvány)

  • Csak színes scannet fogadnak el

  • A legegyszerűbb módja ha a kamera elé tartod a kért dokumentumot és az magától scenneli, erről kapsz egy üzenetet (ezért 1$-t számol fel a rendszer

Az STP max. 72 óra alatt érvényesíti a megküldött adatok alapján a számládat. Ha valami nincs rendben vagy nem megfelelő nekik akkor e-mailben még kérhetnek plusz dolgokat. 

 

Amennyiben minden rendben van, belépve azonnal használni tudod a számládat 500$ napi forgalomig.

 

150$-t tudsz egynap feltölteni rá pl. a hitel/debit kártyádról. Elfogadja mind a VISA mind az MC kártyákat - ezeket is érvényesíteni kell a fent említett módon.

 

Ingyenes számlanyitáshoz KATTINTS IDE!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Close